Boek nu een huishoudelijke hulp in Veere


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Veere bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Veere

Heb je na een lange werkdag of een druk weekend zin om lekker neer te ploffen op de bank om televisie te kijken? Heb je dan absoluut geen zin meer om het huishouden bij te houden? Wij bij Hlprs begrijpen dat heel goed! Via ons online platform kom je heel gemakkelijk in contact met een gescreende huishoudelijke hulp uit de omgeving Veere.

Kies zelf de helper!

Via het Hlprs platform kun je zelf aangeven op welke datum en op welk tijdstip jij hulp kan ontvangen. In een duidelijk overzicht zie je dan alle beschikbare helpers bij jou in de regio. Bij ons mag je dan ook helemaal zelf kiezen welke schoonmaakster bij jou komt poetsen. We proberen die keuze voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken door het laten zien van eerdere beoordelingen en badges. Alle helpers kunnen badges verdienen door bijvoorbeeld het afronden van een cursus of de screening. Het advies is om meerdere werksters te selecteren, voor het geval een van hen toch niet beschikbaar blijkt te zijn.
Nadat een hulp de boeking heeft geaccepteerd, kun je met deze kandidaat contact opnemen via de handige chatfunctie op het platform. Zo kun je alvast even kennismaken en de werkzaamheden bespreken.

Wat zijn de werkzaamheden?

Jij bepaalt natuurlijk zelf wat de werkzaamheden zijn bij jouw thuis. Denk hierbij aan de verschillende basistaken zoals stofzuigen en dweilen, maar ook niet alledaagse klussen zoals het zemen van de ramen en het doen van boodschappen. Dit zijn veel voorkomende taken:
Afstoffen van het interieur
Badkamer reinigen
Wassen
Ramen zemen
Alle helpers bepalen zelf het uurtarief. Natuurlijk geven wij ze wel advies op basis van eerdere werkervaring en leeftijd.

De Hlprs Happiness Garantie

De schoonmaaksters via Hlprs werken volledig “wit” volgens de Regeling dienstverlening aan huis. Daarnaast nemen wij de administratie en facturatie voor je uit handen. Super handig dus!
Wanneer je een hulp boekt, kun je optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper, zeker aan aanrader! Wij houden van tevreden klanten en hiermee ben je daar zeker van gegarandeerd. De Hlprs Happiness garantie is op basis van risk-sharing. Eerlijker dan dit kan niet!

Boek een helper in Veere

Zie jij het ook wel zitten om het schoonmaken aan iemand anders over te laten? Wacht dan niet langer en boek een huishoudelijke hulp in Veere!
Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt. Dat kan via de mail (help@hlprs.nl).

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Veere!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...