Boek nu een huishoudelijke hulp in Veldhoven


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Veldhoven bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Veldhoven

Wil jij in het weekend ook liever jouw tijd besteden aan leuke dingen en niet aan het huishouden? Logisch! Wij bij Hlprs begrijpen dat heel goed en helpen je dan ook graag. Je kunt bij Hlprs terecht voor een structurele huishoudelijke hulp of voor éénmalig. Wacht niet langer en boek nu een huishoudelijke hulp in Veldhoven.

Hoe werkt het Hlprs platform?

Je selecteert eerst de dag en het tijdstip waarop je graag de huishoudelijke hulp zou willen ontvangen. Je hoeft dan natuurlijk niet thuis te zijn, want je kan ook de sleutel overdragen. We adviseren om dan wel een sleuteloverkomsten te tekenen met de schoonmaakster. Nadat je een keuze hebt gemaakt qua tijdstip en dag, zie je in één handig overzicht alle beschikbare werksters in de regio. Door middel van beoordelingen en badges kun je dan zelf een keuze maken welke helper je graag zou willen. De werksters kunnen een badge verdienen door het voltooien van een cursus of een aanvullende screening.
Na de boeking kun je contact opnemen met de helper en kun je elkaar alvast een beetje leren kennen via de chatfunctie op het platform. Bespreek ook alvast de werkzaamheden, wel zo handig dat de hulp weet wat er van hem/ haar wordt verwacht!

Hoeveel ga ik betalen?

Het uurtarief wordt door de helper zelf bepaald. Bij het selecteren van de hulp kun je dan ook rekening houden met jouw eigen budget. Het uurtarief staat namelijk per hulp vermeld. Zij hebben deze keuze gemaakt op basis van het advies wat wij gegeven hebben. Dit is op basis van eerdere werkervaring en leeftijd.
Optioneel kun je, tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper. De Hlprs Happiness garantie keert uit wanneer er schade is of bij ziekte van de huishoudelijke hulp. Wat er overblijft, krijg je terug in de vorm van giftcards.

Aan wat voor werkzaamheden moet ik denken?

De huishoudelijke hulpen via Hlprs houden wel van een schoon huis! Natuurlijk kun je denken aan de basiswerkzaamheden, zoals stoffen, stofzuigen en dweilen, maar ook iets extra’s is mogelijks zoals ramen lappen. Veelvoorkomende taken:
Stoffen, stofzuigen, dweilen
Wassen en strijken
Ramen lappen
Keuken en badkamer schoonmaken
De helpers werken allemaal ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis.

Boek een huishoudelijke hulp in Veldhoven!

Een schoonmaakster die het huis onder handen komt nemen, klinkt natuurlijk wel erg aantrekkelijk. Boek daarom nu een huishoudelijke hulp in Veldhoven!
Heb je nog vragen? Neem dan contact op via de mail (help@hlprs.nl). Wij helpen je graag!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Veldhoven!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...