Boek nu een huishoudelijke hulp in Venlo


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Venlo bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Venlo

Drukke week achter de rug? Wij begrijpen dat je dan in het weekend niet meer zit te wachten op het huishouden. Via het online platform van Hlprs kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp bij jou in de buurt.
Vooraf selecteer je een dag en tijdstip waarop je graag wil dat de hulp langskomt. Hierdoor weet je zeker dat er wordt schoongemaakt op een moment dat het voor jou goed uitkomt. In één duidelijk overzicht zie je alle actieve helpers in de regio Venlo. Kies zelf de huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw eisen. Door middel van badges en beoordelingen proberen we deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Zo hebben alle helpers de mogelijkheid tot het verdienen van badges. Deze kunnen zij verdienen nadat zij een aanvullende screening hebben doorlopen of een relevante cursus hebben gevolgd. De beoordelingen zijn gegeven door eerdere klanten waar de schoonmaakster heeft gewerkt, zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Wat doet de helper?

Geen huishouden is voor de helpers te gek. Zo weten ze naast de standaard taken, zoals stoffen en stofzuigen, ook raad met andere klusjes. Ze helpen graag een handje met bedden opmaken, ramen wassen en strijken. Gelijk nadat je een helper hebt geboekt kun je contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Zo kun je op een makkelijke en snelle manier de klusjes alvast een keer doorspreken met de schoonmaakster. Ook de ideale manier om elkaar alvast een beetje te leren kennen. Vaak voorkomende taken van de huishoudelijke hulpen in Venlo:
Ramen wassen
Stofzuigen
Dweilen
Afstoffen

Hlprs Happiness Garantie

Een geschikte helper gevonden die je huishouden onder handen kan nemen? Dan hebben we nog iets leuks! Je komt in aanmerking voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee garanderen we 100% tevredenheid. Je ben ervan verzekerd dat alles is geregeld, voor jou én voor de huishoudelijke hulp. Kun je met een gerust hart je huis laten poetsen, wel zo fijn!
Alle helpers vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor gaan zij bij jou volledig in het ‘wit’ aan de slag. Hlprs neemt de administratie voor je uit handen, het enige waar jij nog verantwoordelijk voor bent is de betaling. Dit kan achteraf door het bedrag over te boeken via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Vragen over het boekingsproces? Of zijn er onduidelijkheden? Neem eenvoudig contact op door het sturen van een mailtje of chat met een van onze medewerkers.
Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Venlo!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Venlo!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...