Boek nu een huishoudelijke hulp in Venray


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Venray bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Venray

Hlprs begrijpt dat jij na een lange werkdag of in het weekend geen zin meer hebt om het hele huis schoon te maken. Je vrije tijd besteed je veel liever aan andere -leuke- dingen. Wij geven je groot gelijk! Wij hebben daarom de oplossing: boek nu snel en gemakkelijk een gescreende huishoudelijke hulp in de regio Venray.
Je kiest helemaal zelf de huishoudelijke hulp! Hoe dan? Via ons online platform zie je in één overzicht alle actieve helpers in de regio Venray. Zij zijn beschikbaar op de door jou gekozen datum en tijdstip. Om de keuze iets gemakkelijk voor je te maken, kun je eerder beoordelingen lezen van de schoonmaaksters. Zo weet je precies wat je van die persoon kunt verwachten! Naast beoordelingen kun je ook badges bekijken van de werksters. Deze kunnen de helpers verdienen door het doorlopen van een screening of het voltooien van een relevante cursus.
Nadat de boeking is bevestigd, kun je via het platform chatten met de kandidaat. Je kunt op deze manier alvast kennismaken en de werkzaamheden doorspreken.

Wat doet de helper?

De schoonmaaksters poetsen erop los! Ze helpen je met allerlei soorten taken in het huishouden, zoals stoffen en dweilen. Geef het ook aan als je wilt dat ze helpen met andere klusjes zoals het opmaken van bedden of het strijken van wasgoed. Veel voorkomende taken van de helpers:
Strijken
Stofzuigen
Dweilen
Bedden opmaken

100% tevredenheidsgarantie

Je kunt optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie, maar wij raden het zeker aan! Met deze garantie garanderen we 100% tevredenheid en is alles goed geregeld voor jou én voor de huishoudelijke hulp. Iedereen wordt happy van deze garantie.
Alle helpers werken volledig ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Zo weet je zeker dat de hulp legaal aan de slag gaat. Verder hoef je je ook geen zorgen te maken over de administratie en facturatie, want die neemt Hlprs voor je uit handen! Het enige waar je voor hoeft te zorgen is de betaling. Dit kan door middel van een automatische incasso of via iDEAL.
Hulp nodig bij het boekingsproces? Of zijn er andere zaken nog niet helemaal duidelijk? De antwoorden op veelgestelde vragen kun je vinden in het Help Center. Of neem eenvoudig contact op door te chatten met een van onze medewerkers.
Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Venray!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Venray!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...