Boek nu een huishoudelijke hulp in Vlaardingen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Vlaardingen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Vlaardingen

Wij bij Hlprs begrijpen heel goed dat je in het weekend of na een lange werkdag geen zin meer hebt om het huishouden bij te houden. Het is namelijk veel leuker om even tijd vrij te maken voor je hobby of voor vrienden. Wij hebben daarom de ideale oplossing: een huishoudelijke hulp! Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Thuiskomen in een schoon huis, dat wil toch iedereen? Boek daarom nu gemakkelijk en snel een gescreende huishoudelijke hulp in Vlaardingen.
Het leuke aan Hlprs is dat je helemaal zelf mag kiezen welke helper er bij jou aan de slag gaat! Hoe werkt dit dan? Via het platform selecteer je eerst en dag en tijdstip die voor jou goed uitkomt. Hierna zie je in één overzicht welke werksters beschikbaar zijn in de regio. Je mag dan de schoonmaakster kiezen! We adviseren wel om er een paar te kiezen, voor het geval een van hen toch niet meer beschikbaar is. Vind je het lastig om een goede keuze te maken tussen alle beschikbare helpers? Wij helpen je een handje! Via het platform kun je namelijk eerdere beoordelingen teruglezen en badges bekijken die de helpers verdiend hebben. Badges kunnen verdiend worden door het behalen van een relevante cursus of het afronden van de aanvullende screening. Makkelijk toch?

Wat doet de helper?

De helper weten wel raad met het huishouden van jou! De werkzaamheden zijn in overleg, denk hierbij aan de standaard taken zoals stofzuigen en dweilen. Natuurlijk helpen ze ook graag met andere taken zoals het zemen van de ramen en de badkamer eens goed te reinigen. Vaak voorkomende taken van de schoonmaaksters:
Ramen zemen
Wassen
Dweilen
Afstoffen
Nadat de boeking met de huishoudelijke hulp in Vlaardingen is bevestigd, kun je meteen contact opnemen met hem of haar. Via het platform kun je via de chatfunctie meteen in contact komen met de helper. Handig toch?! Op deze manier kun je alvast even kennis maken met elkaar en de werkzaamheden bespreken. We adviseren ook altijd om tijdens de kennismaking een rondje in huis te lopen, zodat je precies de werkzaamheden kunt bespreken.

Hlprs Happiness Garantie

Wij garanderen 100% tevredenheid met de Hlprs Happiness Garantie. Dit is een garantie waarvan iedereen happy wordt, jij én de helper. Je kunt optioneel kiezen voor deze garantie, maar wij bevelen hem zeker aan. Deze garantie werkt op basis van rish-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Geen zorgen over alle administratie en facturatie, want die nemen wij voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling. Dit kan door het instellen van een automatische incasso of via iDEAL. Daarnaast werken alle schoonmaaksters volledig ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Volkomen legaal, dus dat is fijn!
Vragen over het boekingsproces? Of zijn er andere onduidelijkheden? Neem eenvoudig contact op met een van onze medewerkers.
Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Vlaardingen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Vlaardingen!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...