Boek nu een huishoudelijke hulp in Vlagtwedde


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Vlagtwedde bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Vlagtwedde

Wil je meer tijd besteden aan vrienden en hobby’s en minder aan het huishouden? Dat kan! Wij bij Hlprs hebben namelijk de oplossing: boek nu een gescreende huishoudelijke hulp in Vlagtwedde.
Je mag helemaal zelf kiezen welke schoonmaakster er bij jou thuis komt poetsen, fijn toch! Via het platform geef je eerst aan op welke dag en tijdstip je de hulp wil ontvangen. Hierna zie je in één overzicht alle beschikbare werksters in de regio. We adviseren je wel om meerdere hulpen te selecteren voor het geval een van de hulpen niet beschikbaar is. Lastige keuze? Wij helpen je op weg door het laten zien van eerdere beoordelingen en badges. Badges kunnen verdiend worden door het afronden van een relevante cursus of het voltooien van de aanvullende screening. Op deze manier proberen we die keuze zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken.
Zodra de boeking door de helper geaccepteerd is, ontvang je een bericht. Je kunt dan meteen contact opnemen met de huishoudelijke hulp via de handige chatfunctie op het platform. Op deze manier kun je alvast even kennismaken of de werkzaamheden bespreken.

Wat zijn de werkzaamheden?

De helpers poetsen erop los! Ze houden ervan om een schoon huis achter te laten. Alle werkzaamheden zijn in overleg met de schoonmaakster. Veelvoorkomende werkzaamheden van de huishoudelijke hulpen:
Wassen
Stofzuigen
Ramen zemen
Sanitair reinigen

Hoe werkt de betaling?

Elke maand ontvang je een factuur van de gewerkte uren. Je kunt ervoor kiezen om een automatische incasso in te stellen of de betaling te voldoen via iDEAL.
De werksters hebben zelf het uurtarief bepaald, op basis van ons advies. Hier hebben we gekeken naar eerdere werkervaring en leeftijd. Het is natuurlijk mogelijk dat je na enige tijd de helper wil belonen met een hoger uurloon, dat kan! Via het platform kun je de tariefswijziging zelf aanpassen. Zo weet je altijd van te voren wat je kwijt bent aan de huishoudelijke hulp!
Alle helpers werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis, volledig ‘wit’ dus, wel zo fijn!

De Hlprs Happiness Garantie

Je kunt optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie ben jij én de helper verzekerd van 100% klanttevredenheid! Voor een kleine bijdrage per maand weet je zeker dat alles goed geregeld is, denk hierbij aan doorbetaling van ziekte aan de helper en het vervallen van het eigen risico bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering.

Boek nu een huishoudelijke hulp in Vlagtwedde

Waar wacht je nog op? Boek direct een huishoudelijke hulp in Vlagtwedde en laat het huishouden over aan iemand anders!
Bij antwoorden op veelgestelde vragen kun je altijd nog ons Help Center raadplegen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Vlagtwedde!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...