Boek nu een huishoudelijke hulp in Vlieland


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Vlieland bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Vlieland

In het weekend zit jij natuurlijk niet te wachten op het huishouden. Wij bij Hlprs snappen dat zeker! Wij begrijpen dat je liever jouw kostbare vrije tijd besteed aan andere – leuke- dingen. Via het online platform kun je heel gemakkelijk een huishoudelijke hulp uit Vlieland boeken. Handig toch!?

Het boekingsproces

Eerst selecteer je de dag en het tijdstip waarop de hulp kan komen. Zo weet je zeker dat de hulp komt op een tijdstip die voor jou gelegen komt. In een duidelijk overzicht zie je dan alle actieve schoonmaaksters uit de omgeving Vlieland. Uit dit overzicht mag je zelf de keuze maken wie er bij jou komt schoonmaken. We adviseren wel om meerdere kandidaten te selecteren voor het geval een van deze helpers toch niet meer beschikbaar blijkt te zijn. Lastige keuze? Geen probleem, wij helpen je graag om deze keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken! Zo kun je onder andere beoordelingen lezen over de helper, geschreven door andere klanten. Daarnaast kun je ook zien welke badges de werkster verdiend heeft. Badges kunnen verdiend worden door het afronden van een relevante cursus of een aanvullende screening.
Zodra de boeking is geaccepteerd door de schoonmaakster, kun je via de handige chatfunctie op het platform contact opnemen met de helper. Je kunt op deze manier alvast even kennismaken of de werkzaamheden bespreken. Jij bepaalt natuurlijk wat er in huis moet gebeuren, dus geef dit dan ook goed aan bij de werkster.

Wat doet de helper?

De huishoudelijke hulpen uit Vlieland helpen je met allerlei soorten klusjes in het huishouden. Naast standaardtaken zoals stofzuigen en dweilen, staan ze ook voor je klaar bij andere werkzaamheden. Voorbeelden hiervan zijn het strijken van wasgoed en het zemen van de ramen. Veel voorkomende taken:
Dweilen
Afstoffen
Wassen
Stofzuigen

De voordelen van Hlprs

Alle hulpen via Hlprs werken volledig ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over de administratie, want die nemen wij voor je uit handen! Je ontvangt maandelijks een factuur van de gewerkte uren. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is de factuur voldoen via iDEAL of door middel van een automatische incasso. Zo hoef je geen contant geld meer in huis te hebben!
Een bijkomend voordeel is ook de Hlprs Happiness Garantie. Je kunt hier optioneel voor kiezen, maar we raden dit zeker aan. Tegen een kleine bijdrage per uur, ben jij én de helper 100% verzeker van tevredenheid. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is. Denk hierbij aan doorbetaling bij ziekte en het wegvallen van het eigen risico bij schadegevallen.

Boek een huishoudelijke hulp in Vlieland!

Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Vlieland! Vragen over het boekingsproces? Raadpleeg ons Help Center!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Vlieland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...