Boek nu een huishoudelijke hulp in Voerendaal


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Voerendaal bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Voerendaal

Wil je na een lange werkdag liever neerploffen op de bank en televisie kijken? Wij begrijpen dat je dan geen zin meer hebt om nog te stofzuigen of een wasje te draaien. Laat daarom het huishouden over aan iemand anders en boek een schoonmaakster! Binnen no-time staart een gescreende huishoudelijke hulp op de stoep die jouw huis komt poetsen.

Hoe boek je een huishoudelijke hulp?

De huishoudelijke hulpen via Hlprs worden ‘helpers’ genoemd. Via het online platform kun je dan ook zelf jouw helper kiezen die bij jouw komt schoonmaken. Geef eerst aan op welke dag en tijdstip jij graag de hulp zou willen en in één handig overzicht zie je dan alle beschikbare werksters in de regio Voerendaal. Om de keuze voor de helper zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je eerdere beoordelingen lezen die klanten hebben achtergelaten. Daarnaast kun je ook de badges bekijken die de helper al heeft verdiend. Badges kunnen verdiend worden door het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een relevante cursus. Het uurtarief wordt door de helpers zelf bepaald, dit op basis van eerdere werkervaring en leeftijd.
Nadat de schoonmaakster naar keuze de boeking heeft geaccepteerd, kun je contact opnemen met de helper via de handige chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar alvast een beetje leren kennen en de werkzaamheden bespreken.

De werkzaamheden van de helper

Alle werkzaamheden zijn in overleg met de huishoudelijke hulp, maar uiteindelijk bepaal jij wat er gedaan moet worden in huis. Dit kunnen basis werkzaamheden zijn zoals stofzuigen en dweilen, maar vaak vinden de helpers het ook geen probleem om een keer iets extra’s te doen, zoals alle ramen zemen. Veel voorkomende taken van de werksters zijn:
Ramen zemen
Afstoffen
Wassen
Sanitair reinigen
Jij bent zelf verantwoordelijk voor goede schoonmaakproducten. Overleg bijvoorbeeld met de helper waar hij of zij graag mee werkt, zo kun je de juiste middelen in huis halen!

De voordelen van Hlprs

Alle helpers in Voerendaal werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis, zo weet je zeker dat het volledig ‘wit’ is. Daarnaast nemen wij de volledige administratie uit handen. Hier heb je dan ook geen omkijken meer naar! Het enige waar jij nog voor hoeft te zorgen is de betaling. Maandelijks kun je de factuur voldoen via een iDEAL betaling of een automatische incasso.
Een ander groot voordeel is de Hlprs Happiness Garantie. Hier kun je optioneel voor kiezen, maar wij raden zit zeker aan! Met deze garantie ben je verzekerd van 100% tevreden en wie wil dat nou niet! Denk hierbij aan doorbetaling bij ziekte van de helper en het vervallen van het eigen risico bij schade. Zo is het goed geregeld voor jou én voor de helper.

Boek een schoonmaakster in Voerendaal

Boek een huishoudelijke hulp en houd ook meer tijd over voor andere -leuke-dingen! Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Raadpleeg ons Help Center voor meer informatie.

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Delft vind je een helper:

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...