Boek nu een huishoudelijke hulp in Voorschoten


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Voorschoten bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Voorschoten

Kun je wel wat extra hulp gebruiken in het huishouden? Of besteed je het liever helemaal uit? Dat kan! Via het Hlprs platform boek je snel en gemakkelijk een gescreende huishoudelijke hulp! Je kiest de helper helemaal zelf, wel zo gemakkelijk toch!

Hoe werkt het platform?

Je kunt via het platform zelf aangeven wanneer en hoe vaak je de hulp zou willen. Dit kan éénmalig zijn, maar ook structureel. Denk hierbij aan wekelijks of maandelijks. In een handig overzicht zie je dan alle beschikbare werksters in de regio Voorschoten. We adviseren om meerdere helpers te selecteren voor het geval een van hen niet meer beschikbaar is. We proberen deze keuze ook zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Hoe? Door het laten zien van eerdere beoordelingen van klanten en badges. Zodra de helper aan de slag is geweest bij een klant, kan de klant een beoordeling achter laten. Zo weet je precies wat je in huis haalt! Daarnaast kan de helper ook badges verdienen door het afronden van een relevant schoonmaakcursus of een aanvullende screening. Het uurtarief is ook van te voren al bekend, want die wordt bepaald door de helper zelf op basis van eerdere werkervaring en leeftijd.

Wat zijn de werkzaamheden van de helpers?

De werkster poetsen erop los! Ze helpen je graag met basistaken zoals stofzuigen en dweilen, maar ook met andere zaken. Zo kun je bijvoorbeeld ook vragen of ze een keer alle ramen willen zemen. Andere vaak voorkomende taken van de helpers:
Dweilen van vloeren
Wassen van kleding
Stofzuigen van kamers
Afstoffen van meubels
Zodra de boeking is geaccepteerd door de helper, kun je meteen contact opnemen via de handige chatfunctie op het platform. Op deze manier kun je alvast wat vragen stellen aan de helper en kennismaken. Daarnaast is het ook handig om alvast de werkzaamheden te bespreken. Mochten er bijvoorbeeld zaken zijn waarbij de schoonmaakster op moet letten tijdens het schoonmaken, dan kun je dit alvast aangeven.

De Hlprs Happiness Garantie

Wanneer de huishoudelijke hulp in Voorschoten is geboekt, kun je optioneel gebruiken van de 100% tevredenheidsgarantie: de Hlprs Happiness Garantie. Tegen een kleine bijdrage per gewerkte uur weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én voor de huishoudelijke hulp. Dit op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Alle helpers zijn werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis, volledig ‘wit’ dus. Maak je geen zorgen om de facturatie, die neemt Hlprs uit handen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is achteraf betalen. Boek het bedrag veilig over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso. Zo hoef je nooit meer contant geld in huis te halen.

Boek een huishoudelijke hulp in Voorschoten

Besteed weer tijd aan leuke dingen! Boek een huishoudelijke hulp in Voorschoten.
Vragen over het boekingsproces? Raadpleeg ons Help Center voor antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Voorschoten!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...