Boek nu een huishoudelijke hulp in Vught


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Vught bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Vught

Na een lange werkdag of in het weekend ook geen zin meer om nog van boven naar beneden te stofzuigen? Of nog de ramen te zemen? Wij snappen dat! Kom daarom snel en gemakkelijk in contact met een huishoudelijke hulp via het Hlprs platform. Besteed je kostbare vrije tijd niet aan het huishouden, maar aan andere leuke dingen!
Via het online platform van Hlprs kom je razendsnel in contact met een gescreende schoonmaakster uit Vught. In één duidelijk overzicht zie je alle helpers die bij jou in de buurt actief zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is een keuze maken uit dit overzicht. Jij bepaalt wie er bij jou komt schoonmaken. We adviseren alleen wel om meerdere werksters te selecteren voor het geval een van hen niet meer beschikbaar is. Per helper zie je ook het uurtarief en dit hebben zij dan ook zelf bepaald, op basis van ons advies qua werkervaring en leeftijd. Zo kies je dus altijd een helper die past in jouw budget. Vind je de keuze nog steeds lastig? Je kunt ook de beoordelingen lezen van andere klanten of badges bekijken die de helper heeft verdiend. Een badge kan verdiend worden door het afronden van een aanvullende screening of door het doorlopen van een relevant cursus.

Wat doen de helpers?

De schoonmaaksters via Hlprs voeren een tal van werkzaamheden uit. Denk hierbij aan standaard huishoudelijke klussen als stofzuigen en ramen zemen, maar ze kunnen ook helpen met andere zaken zoals bedden opmaken en strijken. Jij bent uiteindelijke degene die bepaalt wat er gedaan moet worden. Veel voorkomende taken zijn:
Stofzuigen
Afstoffen van het interieur
Wassen van kleding
Badkamer reinigen
Wil je van te voren al een keer de taken bespreken met de helper? Dat kan! Zodra de boeking is bevestigd, heb jij de mogelijkheid om contact op te nemen met de helper via de chatfunctie. Op deze manier kun je de werkzaamheden bespreken en alvast kennismaken met elkaar. In principe ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakartikelen, maar je kunt even met de helper bespreken welke artikelen zij graag gebruikt.

Meer dan alleen een helper

Bij het boeken van een huishoudelijke hulp, kun je optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper. Denk hierbij aan doorbetaling aan ziekte en het vervallen van het eigen risico bij schadegevallen. En dat alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
Naast deze leuke garantie, hoef je je ook niet druk te maken om de administratie. Wij nemen dit voor je uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen is de factuur voldoen via iDEAL of een automatische incasso.

Boek nu een huishoudelijke hulp in Vught

Wil jij na een drukke dag ook thuiskomen in een heerlijk schoon én fris huis? Bespaar je kostbare tijd voor leuke dingen en boek vandaag nog een huishoudelijke hulp in Vught!
Heb je nog vragen over het boekingsproces of andere zaken? Wij staan voor je klaar! Chat met een medewerker of stuur een e-mail naar help@hlprs.nl

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Vught!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...