Boek nu een huishoudelijke hulp in Waalre


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Waalre bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Waalre

Wil jij liever ook jouw kostbare vrije tijd besteden aan leuke dingen? Wij begrijpen dan heel goed dat je na een lange werkweek of in het weekend niet zit te wachten op het doen van het huishouden. Je bent bij ons aan het juiste adres. Via ons online platform kun je heel gemakkelijk in contact komen met een gescreende huishoudelijke hulp in Waalre. Op deze manier heb je meer tijd over voor leuke dingen!
Doordat je op het platform vooraf een dag en tijdstip kan selecteren, weet je zeker dat alle beschikbare werksters beschikbaar zijn op dat gekozen moment. Je mag uit het overzicht zelf een geschikte helper kiezen! Wel zo fijn toch! Om je te helpen bij het maken van de keuze, laten we eerdere beoordelingen en verdiende badges zien per hulp. Zo kun je zien wat andere klanten van de helper vonden. Zo krijg je een goed beeld wat van je van de helper kan verwachten. De badges geven aan of de schoonmaakster een aanvullende screening heeft doorlopen of een relevante cursus heeft afgerond. Handig toch! De werksters bepalen zelf het uurtarief, alleen geven wij wel een advies op basis van werkervaring en leeftijd. Je kunt jouw keuze dus ook laten afhangen van die tarief. Zo weet je zeker dat de hulp die je kiest, past in jouw prijsklasse.
Je kunt na het boeken van de helper meteen contact opnemen via de handige chatfunctie op het platform. Naast een leuke manier om alvast even kennis te maken, is het ook erg handig om alvast enkele werkzaamheden te bespreken.

Taken van de helper

De huishoudelijke hulpen uit Waalre nemen gerust het hele huishouden uit handen. Naast de standaardtaken, kun je ook vragen of ze een handje helpen met andere zaken, zoals het strijken van het wasgoed en het zemen van de ramen. Vaak voorkomende taken van de schoonmaaksters:
Afstoffen
Dweilen
Stofzuigen
Toilet reinigen
Vergeet niet om schoonmaakspullen in huis te halen voordat de helper komt. Jij bent immers hier verantwoordelijk voor.

Hlprs Happiness Garantie

Kies bij het boekingsproces ook zeker voor de Hlprs Happiness Garantie. We garanderen 100% tevredenheid met deze garantie. Hier wordt iedereen toch happy van! Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
De werkster gaat bij jou aan de slag volgens de Regeling dienstverlening aan huis, helemaal ‘wit’ dus. Je hoeft je verder ook geen zorgen te maken over de administratie, want wij regelen de facturatie! Elke maand dien je alleen nog de uren te voldoen via een veilige iDEAL betaling of door het gebruik van een automatische incasso.
Vragen over het boekingsproces? Neem contact op met de klantenservice. Dit gaat eenvoudig door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.
Hulp nodig in het huishouden? Boek een huishoudelijke hulp in Waalre!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Waalre!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...