Boek nu een huishoudelijke hulp in Waalwijk


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Waalwijk bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Waalwijk

Geen tijd of geen zin? Schakel dan een huishoudelijke hulp via Hlprs in! Verlies je kostbare vrije tijd niet aan het huishouden, maar besteed deze tijd aan andere – leuke – dingen. Boek nu snel en gemakkelijk een gescreende schoonmaakster in Waalwijk via het online platform.
Je kunt zelf de juiste huishoudelijke hulp kiezen uit een duidelijk overzicht met actieve helpers in de regio. Wie weet er nu namelijk beter wat je in een werkster zoekt dan jijzelf? Juist, niemand! We willen deze keuze natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk maken. Zo kun je badges bekijken die een helper heeft verdiend. Een badge kan verdiend worden door het afronden van een relevant schoonmaakcursus of het doorlopen van een aanvullende screening. Daarnaast vragen we alle klanten ook om de helper te beoordelen zodra die is geweest. Deze beoordelingen kun je dan ook teruglezen per helper. Zo weet je precies wat je van de helper kan verwachten. We adviseren wel om meerdere schoonmaaksters te selecteren, voor het geval een van hen toch niet meer beschikbaar blijkt te zijn.

100% tevredenheid gegarandeerd

Wij garanderen 100% tevredenheid met de Hlprs Happiness Garantie. Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan! Jij wilt toch ook dat alles goed geregeld is voor jou én voor de huishoudelijke hulp? Daarom! Tegen een kleine bijdrage per gewerkte uur ben je hier al van gegarandeerd!
Je hebt verder ook geen omkijken naar de administratie, want die nemen wij voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling. Dit kan door het instellen van een automatische incasso of door de factuur achteraf te voldoen via iDEAL.

Taken van de schoonmaakster

Jij bepaalt natuurlijk wat de huishoudelijke hulp uit Waalwijk gaat doen in huis. Naast standaard klusjes zoals stofzuigen en dweilen, helpen ze je graag met het zemen van ramen en opmaken van bedden. Veel voorkomende taken van de helpers zijn:
Afstoffen van het interieur
Dweilen van vloeren
Stofzuigen
Reinigen van badkamer en toilet
Via het platform van Hlprs boek je de hulp op een vooraf geselecteerde datum en tijd. Zo weet je zeker dat de hulp ook beschikbaar is op een moment die voor jou goed uitkomt. Nadat de boeking is bevestigd, kun je gelijk contact opnemen met de helper via de handige chatfunctie. Op deze manier kun je de werkzaamheden bespreken en alvast met elkaar kennismaken. Vergeet niet om de schoonmaakspullen in huis te halen wanneer de helper langskomt. Jij bent hier immers verantwoordelijk voor.
Hulp nodig bij het boekingsproces? We helpen je graag. Neem contact op met de klantenservice door het sturen van een mailtje of chat met een van onze medewerkers.
Besteed je vrije tijd aan leuke dingen! Boek een huishoudelijke hulp Waalwijk!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Waalwijk!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...