Boek nu een huishoudelijke hulp in Waddinxveen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Waddinxveen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Waddinxveen

Ben je op zoek naar een huishoudelijke hulp in Waddinxveen? Wij bij Hlprs hebben je dan graag! Bespaar tijd en energie en kom thuis in een schoon huis! Hlprs is hét online diensten platform om een gescreende huishoudelijke hulp te vinden. Boek nu snel en gemakkelijk een helper!

Hoe werkt het boekingsproces?

Via het platform selecteer je zelf op welke dag en op welk tijdstip de hulp kan komen poetsen. Hierna heb je de keuze uit alle beschikbare schoonmaaksters in de regio. Je mag dan zelf de helper uitkiezen! Per helper staat het uurtarief aangegeven. Zij hebben dit uurtarief zelf bepaald op basis van het advies wat wij gegeven hebben. Dit advies is op basis van eerdere relevante werkervaring en leeftijd. Zo kies je dus zeker een hulp in jouw prijsklasse! Je kunt jouw keuze ook baseren op beoordelingen die de helper heeft ontvangen. Elke klant heeft de mogelijkheid om de werkster te beoordelen zodra hij/zij is langs geweest. Deze beoordelingen zijn dan zichtbaar in het overzicht van alle actieve helpers. Wel zo makkelijk toch! We adviseren altijd om meerdere hulpen te kiezen, voor het geval een van hen moet weigeren.
Nadat je een hulp hebt geboekt, kun je contact opnemen met de helper via de chatfunctie op het platform. Dit is een handige manier om de werkzaamheden te bespreken en elkaar alvast een beetje te leren kennen.

Wat zijn de werkzaamheden?

We adviseren om tijdens de kennismaking een rondje in huis te lopen en de werkzaamheden te bespreken, den hierbij aan de basistaken zoals stofzuigen en dweilen. De helpers helpen ook graag met andere werkzaamheden zoals de ramen zemen of het wasgoed strijken. Overleg het samen even met de schoonmaakster. Vergeet dan ook niet de schoonmaakspullen in huis te halen voordat de helper komt. Veel voorkomende taken van de helpers:
Wasgoed strijken
Dweilen
Stofzuigen
Ramen zemen

Hlprs Happiness Garantie

De werksters via Hlprs werken volledig ‘wit’. Hier heb je dus geen zorgen over! Daarnaast nemen wij alle administratie en facturatie voor je uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen, is de factuur te voldoen via iDEAL of een automatische incasso.
Wanneer je een hulp boekt, kun je optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Zeker een aanrader, want zo weet je dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp. Wij houden van tevreden klanten en hiermee ben je daar zeker van gegarandeerd. De Hlprs Happiness garantie is op basis van risk-sharing. Eerlijker dan dit kan niet!

Boek een helper in Waddinxveen!

Zie jij het ook wel zitten om het schoonmaken aan iemand anders over te laten? Wacht dan niet langer en boek een huishoudelijke hulp in Waddinxveen! Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt. Dat kan via WhatsApp of via de mail (help@hlprs.nl).

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Waddinxveen!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...