Boek nu een huishoudelijke hulp in Wageningen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Wageningen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Wageningen

Niemand heeft zin om na een drukke werkweek nog het hele huis schoon te maken. Wij hebben hiervoor de ideale oplossing! Boek nu snel en gemakkelijk een huishoudelijke hulp in Wageningen. Wacht niet langer en laat iemand anders het huishouden bijhouden. Besteed jouw kostbare vrije tijd aan andere -leuke- dingen!
Je mag via het platform van Hlprs helemaal zelf kiezen. Je kiest zelf op welke dag en op welke tijdstip de hulp kan komen én je mag ook zelf de helper kiezen! Wel zo handig toch! Per schoonmaakster staat het uurtarief al aangeven, zodat je een hulp kan kiezen die valt in jouw prijsklasse. Wij geven elke werkster een advies voor het uurtarief op basis van eerdere werkervaring en leeftijd, maar uiteindelijk bepaalt de helper zelf het uurtarief. Vind je het lastig om een selectie te maken uit de beschikbare helpers? Wij helpen je graag! Zo laten we eerder geschreven beoordelingen van de helper zien en kun je het aantal badges bekijken van de hulp. Een badge kan verdiend worden door het afronden van een schoonmaakcursus of het doorlopen van de aanvullende screening. Zo weet je precies wat je van de hulp kan verwachten!
Alle hulpen zijn vooraf gescreend en werken volledig ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis.

De werkzaamheden van de schoonmaaksters

Alle werkzaamheden zijn in overleg met de huishoudelijke hulp, maar uiteindelijk bepaal jij natuurlijk wat er gedaan moet worden. We adviseren om tijdens de kennismaking een rondje door het huis te lopen en aan te geven wat je precies van de hulp verwacht. Jij bent ook verantwoordelijk voor de schoonmaakspullen, dus laat gelijk even zien waar ze staan. De veelvoorkomende taken van de werksters zijn:
Ramen zemen
Afstoffen
Toilet en badkamer reinigen
Stofzuigen van vloeren
Nadat je de hulp hebt geboekt, kun je contact opnemen via de handige chatfunctie op het platform. Op deze manier kun je alvast de werkzaamheden bespreken en met elkaar kennismaken.

Hlprs Happiness Garantie

Er is de mogelijkheid om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie word je zeker happy. want dit beschermt jou en de hulp tegen risico’s. Dit gaat op basis van risk-sharing. Denk hierbij aan doorbetaling bij ziekte en het wegvallen van het eigen risico bij schadegevallen.
Je hoeft verder ook geen zorgen te maken over de administratie, want die nemen wij voor je uit handen. Maandelijks ontvang je van ons de factuur en die kun je gemakkelijk voldoen via iDEAL of een automatische incasso.
Mocht je nog vragen hebben kun je natuurlijk meteen contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kunt mailen naar help@hlprs.nl of ons Help Center bekijken.

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Delft vind je een helper:

Delft Centrum Delft Noord Delft Zuid Delft West Delft Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...