Boek nu een huishoudelijke hulp in Wassenaar


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Wassenaar bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Wassenaar

Wij begrijpen heel goed dat je na een lange werkdag- of week geen zin meer hebt in het huishouden. Wacht niet langer en schakel nu een huishoudelijke hulp in en laat het huishouden aan iemand anders over! Via het Hlprs platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in de buurt van Wassenaar!

Hoe werkt Hlprs?

Via het Hlprs platform boek je gemakkelijk en snel een schoonmaakster voor elk gewenst moment. Dit kan éénmalig zijn, maar ook wekelijks of zelfs maandelijks. Je kunt zelf aangeven wanneer je de hulp nodig hebt en uit een overzicht zelf de geschikte helper uitkiezen. Je kunt jouw keuze baseren op eerdere beoordelingen of badges die ze hebben verdiend. Elke klant heeft de optie om de helper te beoordelen zodra hij / zij is langs geweest. Deze beoordelingen maken we voor iedereen inzichtelijk. Daarnaast kan de werkster een badge verdienen door het afronden van een relevant schoonmaakcursus of het voltooien van de aanvullende screening. Zo maken we de keuze weer een stukje makkelijker voor jou!
De schoonmaaksters bepalen zelf hun uurtarief. Wij geven ze hierbij wel een advies op basis van relevante werkervaring en leeftijd.

Wat doen de helpers?

De werksters via Hlprs worden ‘helpers’ genoemd. En ze helpen dan ook graag! Ze nemen graag jouw hele huis onder handen, denk hierbij niet alleen aan de basis werkzaamheden, maar ook iets extra’s is geen probleem. Vaak voorkomende werkzaamheden:
Stoffen, stofzuigen, dweilen
Wassen en strijken
Toiletten schoonmaken
Badkamer en keuken poetsen

Boek een huishoudelijke hulp in Wassenaar

Geef het huishouden uit handen en schakel nu een huishoudelijke hulp in Wassenaar!
Bij vragen, neem dan gerust contact met ons op via de mail (help@hlprs.nl).

100% tevredenheid

Wie wil dat nou niet? Als jij dat ook wil, dan adviseren we de Hlprs Happiness Garantie! Hiermee weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp. Tegen een kleine bijdrage per gewerkte uur ben je al gedekt voor de risico’s. Denk aan doorbetaling bij ziekte en bij schade. Dit alles is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
Alle schoonmaakhulpen werken ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Je weet dus zeker dat alles goed geregeld is, maar ook naar de administratie en facturatie heb je geen omkijken. Na de gewerkte uren krijg je gewoon een factuur van de gewerkte uren die je via iDEAL of automatische incasso kunt voldoen.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Wassenaar!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...