Boek nu een huishoudelijke hulp in Waterland


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Waterland bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Waterland

Ga jij in het weekend ook liever leuke dingen ondernemen met het gezin of met vrienden in plaats van het huis schoonmaken? Dat begrijpen wij bij Hlprs heel goed! Wij hebben daarom de ideale oplossing: boek nu snel en gemakkelijk een gescreende huishoudelijke hulp in Waterland.
Je kunt een huishoudelijke hulp eenmalig, wekelijks of bijvoorbeeld maandelijks boeken. Het moment bepaal je helemaal zelf! Hierna ontvang je in een duidelijk overzicht alle beschikbare helpers in de regio. We adviseren dan om een aantal schoonmaaksters te selecteren, voor het geval een van hen de boeking moet weigeren. Deze keuze kun je baseren op basis van beoordelingen die ze hebben ontvangen van andere klanten of kijk naar de badges die ze verdiend hebben. De helpers kunnen een badge verdienen bij het volgen van een relevante schoonmaakcursus of het doorlopen van een screening. Dit maakt het kiezen van de hulp toch wat makkelijker!

De voordelen van een hulp via Hlprs

Het boeken van een werkster via Hlprs kent vele voordelen. Niet alleen maak jij zelf de keuze uit een overzicht van helpers, maar ook is de administratie en facturatie voor jou geregeld. Het enige waar jij aan hoeft te denken is het doen van de betaling achteraf, dat kan veilig via iDEAL of een automatische incasso.
Alle helpers werken ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Zo weet je zeker dat de huishoudelijke hulp legaal aan het werk gaat. Ook weer een zorg minder!
Daarnaast kun je optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Kies voor 100% tevredenheid en zorg er voor dat alles goed geregeld is voor jou én de schoonmaakster. Deze garantie is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus! Kies ook voor happiness!

De taken van de schoonmaakster

Zodra de boeking is bevestigd, heb je de mogelijkheid om contact op te nemen met de helper via de handige chatfunctie op het platform. Zo kun je alvast even kennismaken en de werkzaamheden bespreken. Denk hierbij aan de standaard taken zoals stofzuigen en dweilen, maar ook andere klusjes zoals het strijken van het wasgoed is geen probleem. De veel voorkomende taken zijn:
Stofzuigen
Afstoffen
Keuken schoonmaken
Badkamer schoonmaken
De helpers bepalen zelf het uurtarief, dit is onder andere gebaseerd op relevante werkervaring en leeftijd.

Huishoudelijke hulp in Waterland boeken

Ben jij ook overtuigd? Wacht dan niet langer en laat het huishouden door iemand anders doen! Zo houd jij meer tijd over voor leuke dingen.
Heb je nog vragen over het boekingsproces? Neem dan contact op met de klantenservice door te chatten met een van onze medewerkers of te mailen naar help@hlprs.nl

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Waterland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...