Boek nu een huishoudelijke hulp in West Maas en Waal


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in West Maas en Waal bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in West Maas en Waal

Ga jij in het weekend ook liever leuke dingen doen in plaats van het huis schoonmaken? Dat begrijpen we bij Hlprs heel goed! Alleen moet het huis natuurlijk ook worden schoongemaakt. Wij hebben hiervoor de ideale oplossing! Boek nu een gescreende huishoudelijke hulp en laat het huishouden aan iemand anders over!
Alle hulpen die via het platform staan ingeschreven, werken ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Wel zo fijn om te weten dat het legaal is! Daarnaast nemen wij alle administratie uit handen. Zo verzorgen wij de facturatie, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Elke maand ontvangt u een factuur met de gewerkte uren, die u veilig en gemakkelijk kunt voldoen via een iDEAL betaling. U kunt er ook voor kiezen om ons te machtigen, zodat het bedrag maandelijks afgeschreven wordt.

Het boekingsproces

Via het platform kies je eerst de dag en het tijdstip waarop je de schoonmaakster kan ontvangen. Dit kan structureel zijn, maar éénmalig behoort ook tot de mogelijkheden. Hierna zie je in één duidelijk overzicht alle beschikbare werksters in de regio. Je mag dan zelf de helper kiezen! Vind je het een lastige keuze? Wij helpen je graag verder. Zo kun je eerdere beoordelingen teruglezen over de werkster. Zo weet je precies wat je van de hulp kan verwachten! Het uurtarief staat ook per schoonmaakster aangegeven, zodat je ook een hulp kan kiezen die in jouw prijsklasse valt.
Na de boeking kun je direct contact opnemen met de gekozen huishoudelijke hulp. We adviseren om hiervoor de chatfunctie op het platform te gebruiken. Dit is een handige en leuke manier om elkaar al een beetje te leren kennen en om de werkzaamheden te bespreken.

Hlprs Happiness Garantie

Je kunt optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Tegen een kleine bijdrage per uur ben je verzekerd van doorbetaling bij ziekte voor de hulp en het wegvallen van het eigen risico bij schadegevallen. Op deze manier weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper!

De werkzaamheden

De werksters poetsen erop los! Ze nemen graag jouw hele huis onder handen, maar het is wel handig om de werkzaamheden van te voren te bespreken. Denk hierbij aan de standaard werkzaamheden zoals stofzuigen en dweilen, maar ook bijvoorbeeld aan het strijken van het wasgoed. Veel voorkomende werkzaamheden:
Wassen
Ramen zemen
Sanitair reinigen
Bedden opdekken
Zodra de boeking is bevestigd via het platform, dan kunnen jullie zelf een afspraak inplannen. Je kunt via het platform alvast contact opnemen via de handige chatfunctie. Zo kun je elkaar alvast leren kennen en de werkzaamheden bespreken.

Boek een huishoudelijke hulp in West Maas en Waal

Lijkt het jou ook heerlijk om het huishouden uit handen te geven? Boek dan een huishoudelijke hulp in West Maas en Waal!
Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in West Maas en Waal!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...