Boek nu een huishoudelijke hulp in Westerveld


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Westerveld bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Westerveld

Jij wil je in het weekend toch ook niet druk hoeven te maken om het huishouden? Wij bij Hlprs begrijpen dat! Besteed je kostbare vrije tijd liever aan andere -leuke- dingen en laat het schoonmaken over aan iemand anders. Via ons online-platform kom je supersnel in contact met een gescreende schoonmaakster.
Alle huishoudelijke hulpen die via Hlprs aan de slag gaan, werken volledig ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Volkomen legaal en dat is natuurlijk wel erg prettig om te weten! Daarnaast nemen wij alle administratie uit handen. Zo heb je hier verder geen omkijken meer naar. Maandelijks ontvang je een factuur van de gewerkte uren en die kun je gemakkelijk en veilig voldoen via iDEAL. Het is ook mogelijk om ons te machtigen, zodat we het bedrag maandelijks afschrijven.

Hoe werkt het?

Via het platform selecteer je eerst of je de werkster éénmalig of structureel wil laten komen. Hierna geef je aan op welke dag en op welk tijdstip de hulp kan komen. In één duidelijk overzicht zie je dan meteen welke schoonmaaksters er allemaal beschikbaar zijn op het door jouw gekozen moment. Jij mag dan helemaal zelf kiezen wie je graag zou willen! We adviseren wel om er meerdere te selecteren, voor het geval een van hen moet weigeren. Vind je het een lastige keuze? Wij helpen je graag op weg! Zo laten we eerder geschreven beoordelingen over de werkster zien, zodat je precies weet wat je van de helper kan verwachten. Alle helpers zijn ook voorzien van badges die een bepaalde waarde aangeven, zoals de afronding van een relevante schoonmaakcursus of het doorlopen van een aanvullende screening. Handig toch?!

Wat doet een huishoudelijke hulp?

De huishoudelijke hulpen kunnen jou bij veel verschillende werkzaamheden in huis helpen. Naast de basistaken zoals afstoffen en dweilen, kunnen ze jou ook helpen bij de niet alledaagse klussen. Denk hierbij aan het strijken van het wasgoed of het zemen van de ramen. Veel voorkomende taken van de helper:
Afstoffen van interieur
Keukenkastjes schoonmaken
Stofzuigen van vloeren
Reinigen van badkamers
Zodra de boeking is bevestigd, kun je via de chatfunctie op het platform contact opnemen met de beschikbare helper. Op deze manier kun je alvast kennismaken met elkaar en de werkzaamheden bespreken. Zorg ervoor dat alle schoonmaakspullen in huis aanwezig zijn wanneer de hulp komt. Jij bent hier natuurlijk verantwoordelijk voor.

Hlprs Happiness Garantie

Happy to help! De Hlprs Happiness Garantie gaat jou sowieso happy maken! Deze garantie biedt 100% tevredenheid voor jou en de huishoudelijke hulp. Deze garantie is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!

Boek nu een huishoudelijke hulp

Mocht je nog vragen hebben, dan zijn wij er voor jou! Je kunt mailen of contact opnemen via de chatfunctie.
Wacht niet langer en boek nu een goede huishoudelijke hulp in Westerveld!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Westerveld!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...