Boek nu een huishoudelijke hulp in Westervoort


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou. Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Westervoort bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Westervoort

Wil je meer tijd over houden voor leuke dingen, zoals je hobby’s? Boek dan snel een huishoudelijke hulp via het Hlprs-platform. Binnen no-time staat er dan een gescreende huishoudelijke hulp uit Westervoort bij jou op de stoep! Zo kun jij jouw kostbare vrije tijd aan leuke dingen besteden.

Het boekingsproces

Wil je op een specifieke dag of op een specifiek tijdstip graag de hulp ontvangen? Dat kan! Je kunt via het platform zelf aangeven wanneer de hulp het beste uitkomt. Zo weet je zeker dat de hulp beschikbaar is op een moment die voor jou ook mogelijk is. Jij mag via het platform ook zelf kiezen wie er bij jou komt schoonmaken. Wie weet er nu beter wat jij zoekt in een hulp dan jijzelf? Precies, niemand! We adviseren wel om meerdere schoonmaaksters te selecteren, voor het geval een van hen de opdracht toch moet weigeren. Het uurtarief staat per helper aangegeven is ook door de helper zelf bepaald. Wij hebben ze wel advies gegeven op basis van eerdere werkervaring en leeftijd. Zo weet je dus vooraf precies wat je kwijt bent voor de boeking.
Nadat je een helper hebt geboekt, kun je gemakkelijk contact opnemen met hem of haar via de handige chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar al een beetje leren kennen en de werkzaamheden bespreken.

De werkzaamheden van de helper

De huishoudelijke hulpen uit Westervoort houden van een schoon én fris huis! Ze helpen jou dan ook graag hierbij. Niet alleen nemen ze de standaard huishoudelijke taken uit handen, maar doen ze ook gerust iets extra’s. Veel voorkomende taken zijn:
Stofzuigen
Dweilen
Ramen lappen
Wassen en strijken
De schoonmaaksters via Hlprs werken volledig ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Geen zorgen om de administratie, die nemen wij voor je uit handen. Betalen van de gewerkte uren doe je achteraf via iDEAL of automatische incasso. Makkelijker kan haast niet!

Hlprs Happiness Garantie

Bij de boeking kun je optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Tegen een kleine bijdragen per uur ben je verzekerd van 100% tevredenheid. Denk hierbij aan doorbetaling bij ziekte van de huishoudelijke hulp en het wegvallen van het eigen risico bij schadegevallen. Dit alles op basis van risk-sharing, veel eerlijker dan verzekeren dus!

Huishoudelijke hulp boeken in Westervoort?

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem contact op met de klantenservice door te mailen naar help@hlprs.nl
Houd tijd over voor leuke dingen en boek direct een huishoudelijke hulp uit Westervoort!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Westervoort!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...