Boek nu een huishoudelijke hulp in Westland


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Westland bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Westland

Kun je wel wat extra hulp in het huishouden gebruiken? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Via ons online platform kom je in contact met gescreende huishoudelijke hulpen in de omgeving Westland. De helpers helpen je graag met allerlei klusjes. Zo kun jij je kostbare vrije tijd besparen en besteden aan andere -leuke- dingen!
Op het platform selecteer je de datum en het tijdstip waarop het voor jou goed uitkomt dat de werkster langskomt. Hierna zie je in één duidelijk overzicht alle actieve helpers bij jou in de buurt. Hier kun je helemaal zelf een schoonmaakster uit kiezen. Waarom we deze keuze overlaten aan jou? Omdat jij natuurlijk het beste weet aan welke eisen een geschikte werkster moet voldoen. We doen er alles aan om deze keuze zo makkelijk mogelijk te maken, zo kun je zien welke badges de helpers hebben verdiend en welke beoordelingen ze hebben ontvangen. Alle helpers kunnen badges verdienen door het volgen van een cursus bijvoorbeeld of het doorlopen van een aanvullende screening. Naast deze badges kun je ook beoordelingen lezen, geschreven door andere klanten. Weet zo precies wat je van de helper kunt verwachten!

Hlprs Happiness Garantie

Wanneer je een helper boekt via Hlprs, kun je ook kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Hiermee bieden we 100% tevredenheid. Je weet zeker dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de huishoudelijke hulp. We werken hierbij op basis van risk-sharing. Van deze garantie kun je optioneel gebruik maken, maar wij raden het zeker aan!
De door jou geboekte schoonmaakster werkt volledig in het ‘wit’. Dit komt omdat alle helpers vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. De administratie wordt voor je geregeld, zo wordt bijvoorbeeld de facturatie door Hlprs uit handen genomen. Jij hoeft alleen nog maar de factuur te betalen. Dit kan eenvoudig achteraf via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Taken van de helper

De werksters nemen graag jouw huishouden onder handen. Naast de basistaken, zoals stofzuigen en dweilen, verrichten ze ook andere karweitjes. Zo helpen ze je graag een handje met het wassen van ramen, strijken en het opmaken van bedden. Taken die vaak voorkomen:
Ramen wassen
Dweilen
Stofzuigen
Afstoffen
Nadat je een helper hebt gevonden die voldoet aan jouw wensen, kun je eenvoudig contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Ideaal om alvast een keer alle taken door te spreken. Leg uit wat de helper allemaal moet doen. Daarnaast ook een leuke manier om elkaar al een beetje te leren kennen.
Vragen over het boeken? Of zijn er andere onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.
Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Westland!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Westland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...