Boek nu een huishoudelijke hulp in Weststellingwerf


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Weststellingwerf bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Weststellingwerf

Kan je zelf het huishouden niet meer bijhouden? Of zit je er simpelweg niet op te wachten na een lange werkdag? Dan hebben wij voor jou dé ideale oplossing: een gescreende huishoudelijke hulp! Via het Hlprs-platform kom je razendsnel in contact met een geschikte helper die jou komt helpen in het huishouden.
Je kunt via het platform helemaal zelf kiezen! Je kunt de dag, het tijdstip en zelfs de helper zelf kiezen! Dat is natuurlijk wel zo prettig! Het uurtarief staat ook van te voren al vast, die is bepaald door de helper zelf. Dit op basis van het advies wat wij eerder hebben gegeven met betrekking tot relevante werkervaring en leeftijd. De keuze is aan jou en dit kan op basis van het uurtarief, maar ook op basis van bijvoorbeeld eerdere beoordelingen. Alle klanten kunnen de schoonmaakster beoordelen zodra hij / zij is geweest. Deze beoordelingen kun je dan ook per helper teruglezen. Zo weet je dus precies wie je in huis haalt!

Taken van de werkster

De schoonmaaksters via Hlprs voeren een tal van werkzaamheden uit. Denk aan standaard huishoudelijke klusjes als stoffen en stofzuigen, maar ze kunnen ook helpen met andere zaken zoals bedden opmaken en ramen zemen. Jij bent degene die bepaalt wat er gedaan moet worden. We adviseren om de taken vooraf met de helper te bespreken. Veel voorkomende taken zijn:
Strijken
Dweilen
Afstoffen
Stofzuigen
Heb je een keuze kunnen maken uit de beschikbare werksters? Neem gelijk contact op met de helper via de handige chatfunctie op het platform. Ideaal om met de helper alvast kennis te maken en bepaalde afspraken te maken. Je kan dan ook aangeven of er bijvoorbeeld ergens extra aandacht aan besteed moet worden in huis.

Hlprs Happiness Garantie

Wil je dat alles goed geregeld is voor jou én voor de huishoudelijke hulp? Dan adviseren wij zeker de Hlprs Happiness Garantie. Hiervan wordt iedereen happy! Tegen een kleine bijdrage per uur ben je al verzekerd van 100% tevredenheid. Denk hierbij aan doorbetaling bij ziekte van de huishoudelijke hulp en het wegvallen van het eigen risico bij schadegevallen.
Alle helpers vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis, waardoor zij volledig ‘wit’ werken. Geen zorgen, je wordt niet opgezadeld met stapels administratie. Dit neemt Hlprs voor je uit handen, zo zorgen wij bijvoorbeeld voor de facturatie. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling. Dit kan eenvoudig en veilig achteraf via iDEAL of door het instellen van een automatische incasso.
Vragen over het boekingsproces? Door een mailtje te sturen naar de klantenservice kunnen we je eenvoudig helpen. Naast mailen kun je ook chatten met een van onze medewerkers.
Besteed je vrije tijd weer aan leuke dingen! Boek een huishoudelijke hulp in Weststellingwerf!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Weststellingwerf!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...