Boek nu een huishoudelijke hulp in Westvoorne


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Westvoorne bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Westvoorne

Wil je je ook niet langer meer druk maken om het huishouden? En ben je op zoek naar ondersteuning in het huishouden? Wij bij Hlprs helpen dan graag! Via het online platform kom je heel gemakkelijk in contact met een gescreende huishoudelijke hulp. Zo houd jij tijd over voor andere -leuke- dingen!

Hoe werkt Hlprs?

Via het platform geef je zelf aan wanneer de hulp kan komen. Je selecteert een dag en tijdstip en geeft daarbij aan hoe flexibel je hierin bent. In één duidelijk overzicht zie je dan welke schoonmaaksters beschikbaar zijn op het door jouw gekozen moment. Je kiest dan helemaal zelf welke helper je zou willen! We adviseren wel om meerdere hulpen te selecteren voor het geval een van hen de opdracht moet weigeren. Je kunt jouw keuze baseren op eerdere beoordelingen die de hulp heeft ontvangen of de verdiende badges. Een badge kan verdiend worden door het afronden van een relevante schoonmaakcursus of aanvullende screening.
Het uurtarief wordt door de werksters zelf bepaald. Wij geven ze natuurlijk wel een advies, bijvoorbeeld op basis van leeftijd of relevante werkervaring.
Wanneer de hulp naar keuze de boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact opnemen met hem of haar via de handige chatfunctie op het platform. Zo kun je aangeven wat je verwachtingen zijn, wat de werkzaamheden zijn en leer elkaar ook al een beetje kennen.

Wat zijn de werkzaamheden?

De helpers nemen jouw gehele huis graag onder handen! Ramen lappen, wassen en strijken behoren zeker tot de mogelijkheden, maar ook andere werkzaamheden zijn te bespreken. Vaak voorkomende taken van de schoonmaaksters:
Afstoffen
Stofzuigen
Dweilen
Keukenkastjes uitsoppen

Hlprs Happiness Garantie

Bij een boeking kun je optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Moet niet, maar we zouden het zeer zeker aanraden! 100% tevredenheid! Op deze manier weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper! Dat alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus.
Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, volledig ‘wit’ dus. De administratie en facturatie nemen wij voor je uit handen. Betalen kan gemakkelijk achteraf en veilig via iDEAL of een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in de Westvoorne!

Bij vragen of extra informatie kun je contact met ons opnemen via WhatsApp of de mail (help@hlprs.nl).
Waar wacht je nog op? Boek een huishoudelijke hulp in de Westvoorne!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Westvoorne!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...