Boek nu een huishoudelijke hulp in Wijdemeren


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Wijdemeren bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Wijdemeren

Ben je op zoek naar extra ondersteuning in het huishouden? Of wil je het huishouden helemaal overlaten aan iemand anders? Dat kan! Je kunt nu heel snel en gemakkelijk een gescreende huishoudelijke hulp boeken in Wijdemeren.
Je kiest de schoonmaakster helemaal zelf! In één duidelijk overzicht zie je alle helpers uit de omgeving, die beschikbaar zijn op het door jouw gekozen moment. We adviseren om meerdere hulpen te selecteren, voor het geval een van hen de opdracht moet weigeren. Je kunt jouw keuze baseren om badges die ze hebben verdiend, door bijvoorbeeld het afronden van een cursus of aanvullende screening. Je kunt ook alle beoordelingen lezen die een werkster heeft ontvangen. Zo weet je precies wat je van de hulp kunt verwachten!
Wanneer de boeking is bevestigd, kun je contact met hem / haar opnemen via de chatfunctie op het Hlprs-platform. Een snelle en gemakkelijke manier om alvast even kennis te maken, maar ook om alvast de werkzaamheden te bespreken.

Wat nemen de helpers onder handen?

Alle werkzaamheden zijn in overleg, maar uiteindelijk bepaal jij natuurlijk wat er gedaan moet worden. Zo kun je denken aan de standaard werkzaamheden, zoals afstoffen, stofzuigen en dweilen. Maar de helpers kunnen ook een keer iets extra’s in huis doen, zoals bijvoorbeeld de grote voorjaarsschoonmaak. Veel voorkomende schoonmaaktaken zijn:
Keukenkastje uitsoppen
Ramen zemen
Wassen en strijken van wasgoed
Reinigen van de badkamer

De voordelen van Hlprs

Wanneer je een schoonmaakster via het Hlprs-platform boekt, kun je optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Tegen een kleine bijdrage per uur ben je verzekerd van doorbetaling van ziekte bij de huishoudelijke hulp en het wegvallen van het eigen risico bij schadegevallen. Met deze garantie ben je dus gegarandeerd van 100% tevredenheid voor jou én de huishoudelijke hulp. Dit alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren.
Je hoeft je verder ook geen zorgen te maken over de administratie en facturatie, want die neemt Hlprs voor je uit handen. Je ontvangt maandelijks een factuur van de gewerkte uren en die kun je gemakkelijk voldoen via iDEAL of een automatische incasso. Alle werksters werken via de Regeling dienstverlening aan huis, volledig ‘wit’ dus!

Boek een huishoudelijke hulp in Wijdemeren

Heb je nog wat vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact op met de klantenservice, of neem een kijkje in ons Help Center.
Ben je ook enthousiast geworden, boek dan snel een huishoudelijke hulp in Wijdemeren!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Wijdemeren!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...