Boek nu een huishoudelijke hulp in Wijk bij Duurstede


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Wijk bij Duurstede bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Wijk bij Duurstede

Wil je na een lange werkdag neerploffen op de bank en jouw favoriete serie kijken? Snappen we! Wij begrijpen heel goed dat je liever deze tijd besteed aan leuke dingen, dan aan het huishouden. Boek daarom nu gemakkelijk en snel een gescreende huishoudelijke hulp in Wijk bij Duurstede en laat iemand anders jouw huis schoonmaken.

Het boekingsproces

Je kunt zelf aangeven op welke dag en op welk tijdstip je de hulp wil ontvangen. Hierna zie je in één duidelijk overzicht alle beschikbare helpers in de regio. De keuze voor de hulp maak je helemaal zelf! Je kunt jouw keuze baseren op eerdere beoordelingen die de schoonmaakster heeft ontvangen of de verdiende badges. Een badge kan verdiend worden door het afronden van een relevante schoonmaakcursus of het doorlopen van de aanvullende screening. Je kunt jouw keuze ook baseren op het uurtarief van de schoonmaaksters. De helpers bepalen zelf het uurtarief op basis van werkervaring en leeftijd. Zo kies je namelijk altijd een helper die past in jouw prijsklasse!

De werkzaamheden van de helper

Wanneer de boeking door de hulp bevestigd is, kun je via het online platform contact opnemen via de chatfunctie. Zo kun je alvast even kennismaken en de werkzaamheden bespreken. Denk hierbij aan de standaard werkzaamheden zoals afstoffen en dweilen, maar ook bij andere werkzaamheden helpen ze graag. Veel voorkomende werkzaamheden zijn:
Ramen zemen
Stofzuigen
Strijken
Sanitair reinigen

De Hlprs Happiness Garantie

Via Hlprs kun je optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Dit is zeker een aanrader! Hiermee verzeker je jezelf en de huishoudelijke hulp van 100% tevredenheid. Dit alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Alle werksters via Hlprs werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis, volledig ‘wit’ dus. Wel zo fijn! Daarnaast heb je geen omkijken naar de facturatie en administratie, die nemen wij voor je uit handen. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de betaling voldoen via iDEAL of een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Wijk bij Duurstede

Waar wacht je nog? Boek een huishoudelijke hulp in Wijk bij Duurstede!
Voor antwoorden op de veelgestelde vragen kun je altijd ons Help Center raadplegen.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Wijk bij Duurstede!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...