Boek nu een huishoudelijke hulp in Winsum


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Winsum bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Winsum

Na een drukke week of in je vakantie heb je natuurlijk geen zin om het huis schoon te maken. Wij snappen dat! Daarom hebben we voor jou dé ideale oplossing: boek nu gemakkelijk en snel een gescreende huishoudelijke hulp via Hlprs. Wacht niet langer en laat het huishouden over aan iemand anders.
Je selecteert via het platform eerst wanneer je graag de hulp zou willen. Vervolgens zie je in één overzicht alle actieve en beschikbare helpers in de buurt van Winsum. De keuze voor de werkster ligt geheel in jouw handen! Jij weet natuurlijk als geen ander wie jou het beste kan helpen in het huishouden. We helpen je graag met het maken van deze keuze. Zo kun je in het profiel iets lezen over de motivatie en werkervaring van de schoonmaakster. Daarnaast kun je ook eerdere beoordelingen lezen over de huishoudelijke hulp. De helpers bepalen zelf het uurtarief en dit zie je ook terug in dit overzicht. Uiteraard hebben wij ze wel advies gegeven op basis van werkervaring en leeftijd. Zo kies je altijd iemand die past in jouw budget!

Werkzaamheden van de helper

De schoonmaaksters nemen graag jouw gehele huis onder handen! Het is alleen wel handig om de werkzaamheden goed af te stemmen met de helper. Zo kun je denken aan de basistaken zoals stofzuigen en dweilen, maar ook andere taken zijn bespreekbaar. Veel voorkomende taken:
Stofzuigen en dweilen van vloeren
Keuken en badkamer reinigen
Toilet reinigen
Wasgoed wassen en strijken
Zodra je een poetshulp hebt geboekt kan je direct met hem of haar in contact komen via de handige chatfunctie op het platform. Een handige manier om alvast de klusjes te bespreken en elkaar te leren kennen.

De Hlprs Happiness Garantie

Via Hlprs kun je kiezen voor 100% tevredenheid met de Hlprs Happiness Garantie. Wanneer je hier gebruik van maakt, weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp. Denk hierbij aan doorbetaling bij ziekte van de huishoudelijke hulp en het vervallen van het eigen risico bij schade. De garantie is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Alle werksters uit Winsum zijn werkzaam via de Regeling dienstverlening aan huis. Dus de helper die bij jou komt poetsen, werkt volledig ‘wit’. Je hebt verder ook geen omkijken naar de administratie, want die nemen wij voor jou uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen, is de factuur van de gewerkte uren voldoen via iDEAL of een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Winsum!

Wil jij je tijd aan leukere dingen besteden dan aan het huishouden? Boek nu een huishoudelijke hulp in Winsum.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Winsum!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...