Boek nu een huishoudelijke hulp in Woensdrecht


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Woensdrecht bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Woensdrecht

Wil je na een lange werkweek of in het weekend niet jouw kostbare vrije tijd besteden aan het huishouden? Dat snappen wij! Waarom zelf het huishouden bijhouden, terwijl je het ook een ander kan laten doen. Via het Hlprs-platform kom je snel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp die deze week nog aan de slag kan! Wacht niet langer en boek nu een schoonmaakster in Woensdrecht.
Eerst selecteer je op het platform op welke dag en op welk tijdstip je de hulp kan ontvangen. In één duidelijk overzicht zie je vervolgens welke helpers beschikbaar zijn. Je maakt dan de keuze voor de hulp zelf! We adviseren om meerdere hulpen te selecteren voor het geval een van hen niet meer beschikbaar blijkt te zijn. Het uurtarief staat ook per hulp aangegeven. De schoonmaakster hebben dit uurtarief zelf bepaald, op basis van het advies dat wij hen gegeven hebben. Dit advies is op basis van relevante werkervaring, leeftijd en regio. Zo kies je dus altijd een hulp die past in jouw prijsklasse!
Mocht je het toch nog lastig vinden om een juiste keuze te maken? Wij helpen je graag verder op weg. Zo laten we eerdere beoordelingen lezen die klanten geschreven hebben over de helper. Zo weet je precies wat je van de hulp kan verwachten.
Wanneer de werkster de boeking heeft geaccepteerd, kun je via de handige chatfunctie alvast contact opnemen om kennis te maken en de werkzaamheden te bespreken.

De werkzaamheden die de schoonmaaksters in Woensdrecht verrichten

Alle werkzaamheden zijn in overleg met de helper. Je kan natuurlijk zelf aangeven wat er gedaan moet worden in huis. Zo adviseren we altijd om bij de kennismaking een rondje te lopen en aan te geven wat er precies van de helper verwacht wordt. Denk hierbij ook aan de extra taken. Zoals het opmaken van de bedden of het strijken van het wasgoed. Veelvoorkomende taken van de schoonmaaksters:
Stofzuigen
Afstoffen
Toilet en badkamer reinigen
Ramen zemen

De geschikte schoonmaker vind je zo!

Je kunt bij de boeking optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Tegen een kleine bijdrage per uur, ben je verzekerd van 100% tevredenheid. Wie wil dat nou niet?! Niet alleen is alles goed geregeld voor, maar ook voor de huishoudelijke hulp.
Alle poetshulpen werken via de Regeling dienstverlening aan huis, helemaal ‘wit’ dus. Bij Hlprs heb je geen omkijken naar de administratie en facturatie, dat regelen wij voor je. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling. Dit kan veilig via iDEAL of een automatische incasso.
Mocht je nog vragen hebben kun je natuurlijk meteen contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kunt mailen naar help@hlprs.nl of chatten met een van onze medewerksters
Wacht niet langer en boek nu een huishoudelijke hulp in Woensdrecht!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Woensdrecht!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...