Boek nu een huishoudelijke hulp in Wormerland


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Wormerland bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Wormerland

Iedereen wil natuurlijk een schoon en opgeruimd huis. Maar ja, als je veel werkt of het druk hebt met de kinderen, kan het soms lastig zijn om het huishouden goed bij te houden. Wij hebben hiervoor de ideale oplossing: een gescreende huishoudelijke hulp. Boek nu snel een schoonmaakster via het Hlprs-platform.

Wat maken de huishoudelijke hulpen schoon?

De vraag moet eigenlijk zijn; wat maken ze niet schoon? De helpers nemen graag jouw gehele huis onder handen. Ze poetsen erop los! Bij de werkzaamheden kun je denken aan standaard klusjes zoals afstoffen van het meubilair, stofzuigen en dweilen, maar ze doen ook graag iets extra’s. Denk hierbij aan het wassen en strijken van het wasgoed. Veel voorkomende taken:
Stoffen, stofzuigen en dweilen
Wassen en strijken
Badkamer reinigen
Keuken schoonmaken
Bespreek altijd goed met de huishoudelijke hulp wat er gedaan moet worden of stel een werkschema op. Zo weet de hulp precies wat de verwachtingen zijn.

Hoe boek ik een schoonmaakster?

Dit is heel simpel en gemakkelijk! Geef via het platform aan wanneer je de hulp nodig hebt en vervolgens kun je uit het overzicht zélf de werkster kiezen. Je kunt van iedereen het profiel bekijken, zo kun je een kort verhaaltje lezen over de hulp en eerdere beoordelingen lezen. Daarnaast kunnen de helpers ook badges verdienen door het afronden van de aanvullende screening of een relevante schoonmaakcursus. Deze badges kun je dan ook terugzien in het profiel van de hulp. Handig toch!
De helpers bepalen zelf het uurtarief, op basis van het advies wat wij eerder hebben gegeven. Hierbij hebben we gekeken naar eerdere relevante werkervaring en leeftijd.

De voordelen van Hlprs

Alle schoonmaaksters in Wormerland werken ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Wel zo fijn om te weten dat het legaal is. Daarnaast heb je ook geen omkijken naar de administratie, want die nemen wij voor je uit handen! Wij zorgen ervoor dat je netjes een factuur ontvangt met de gewerkte uren. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is te zorgen voor de betaling. Dit kan veilig via iDEAL of een automatische incasso.
Bij de boeking kun je ook kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie ben jij én de hulp verzekerd van 100% tevredenheid, wie wil dat nou niet! Zo vervalt het eigen risico bij schadegevallen en wordt de hulp doorbetaald bij ziekte. Dit alles voor een kleine bijdrage per gewerkt uur. Deze garantie is op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!

Boek een huishoudelijke hulp in Wormerland

Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Raadpleeg ons Help Center voor meer informatie.
Houd meer tijd over voor -leuke- dingen en boek nu een huishoudelijke hulp in Wormerland!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Wormerland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...