Boek nu een huishoudelijke hulp in Zaandam


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Zaandam bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Zaandam

Ben je op zoek naar hulp in huishouden? Zoek niet veder! Via het Hlprs platform kom je gemakkelijk en snel in contact met een huishoudelijke hulp die deze week nog kan beginnen. Zo houd je meer tijd over voor andere -leuke- dingen.

Hoe werkt Hlprs?

Je selecteert eerst de dag en tijd waarop er schoongemaakt dient te worden. Dit kan éénmalig zijn, maar ook structureel. Vervolgens kies je zelf 2 a 3 helpers uit die beschikbaar zijn op dat moment. We helpen je graag om deze keuze te maken. Zo kun je in het profiel een kort verhaaltje lezen over eerdere werkervaring en motivatie. Daarnaast kun je in het profiel ook beoordelingen lezen die de werkster van andere klanten heeft ontvangen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten! Het uurtarief staat ook per schoonmaakster aangegeven, zodat je ook van te voren weet wat je kwijt bent per schoonmaakbeurt.
Zodra je een hulp hebt gekozen en de boeking is bevestigd, dan kun je contact opnemen met hem / haar via de handige chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar alvast leren kennen en de werkzaamheden bespreken. Als klant ben jij ook verantwoordelijk voor de schoonmaakmiddelen, dus bespreek bijvoorbeeld met de hulp waar hij / zij graag mee werkt. Zo ben jij ook goed voorbereid!

Aan welke werkzaamheden moet ik denken?

De helpers poetsen graag het hele huis! Het is handig om van te voren al de werkzaamheden te bespreken. Denk hierbij aan de standaard werkzaamheden, maar ook aan de extra dingen; zoals de grote voorjaarsschoonmaak. Veel voorkomende taken:
Stoffen
Stofzuigen
Strijken
Keuken schoonmaken
Badkamer schoonmaken

De Hlprs Happiness Garantie

Wanneer je een schoonmaakster uit Zaandam hebt geboekt, kun je optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee ben jij én de huishoudelijke hulp verzekerd van 100% tevredenheid, wie wil dat nou niet? Tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, weet je zeker dat alles goed geregeld is.
Wanneer je hebt gekozen voor deze garantie, vervalt het eigen risico bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering. Bijvoorbeeld wanneer er schade is gemaakt in huis. Daarnaast wordt de hulp ook vanuit deze garantie doorbetaald bij langdurige ziekte. Ga voor zekerheid en kies voor happiness!

Boek een huishoudelijke hulp in Zaandam

In ons Help Center kun je antwoorden vinden op veelgestelde vragen, mochten er toch nog onduidelijkheden zijn.
Laat het huishouden over aan iemand anders en houd zelf meer tijd over voor andere dingen. Boek een huishoudelijke hulp in Zaandam!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Zaandam!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...