Boek nu een huishoudelijke hulp in Zaanstad


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Zaanstad bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Zaanstad

Is het eindelijk weekend, ligt het huishouden nog op je te wachten! Bij Hlprs begrijpen we dat je daar niet blij van wordt. Wij zorgen ervoor dat jij je kostbare vrije tijd kunt besteden aan andere -leuke- dingen. Via ons online platform kom je in contact met gescreende huishoudelijke hulpen in Zaanstad. Binnen no-time staat er een helper bij jou op de stoep.
Bij Hlprs kies je helemaal zelf welke helper er bij jou aan de slag gaat. Selecteer een dag en tijdstip waarop het voor jou goed uitkomt dat hij of zij langs komt. Hierna zie je in één duidelijk overzicht welke schoonmaaksters hiervoor in aanmerking komen. Hieruit kun je je keuze maken. Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, maken we op het platform gebruik van badges en beoordelingen. Zo kun je van elke helper zien over welke badges hij of zij beschikt. Deze zijn te verdienen door het voltooien van een relevante cursus of het doorlopen van een aanvullende screening. Wie staat er dichterbij het werk van de helpers dan eerdere klanten? Precies, niemand! Daarom vragen we hen om beoordelingen te schrijven, die jij dan weer terug kan lezen op het platform. Makkelijk toch?

Wat doet de helper?

De helpers weten wel raad met allerlei zaken in het huishouden. Je hebt natuurlijk de standaard taken, zoals stoffen en stofzuigen, maar ook met andere zaken helpen ze je graag. Denk bijvoorbeeld aan het wassen van ramen, strijken van wasgoed en opmaken van bedden. Vaak voorkomende taken van de helpers:
De helpers weten wel raad met allerlei zaken in het huishouden. Je hebt natuurlijk de standaard taken, zoals stoffen en stofzuigen, maar ook met andere zaken helpen ze je graag. Denk bijvoorbeeld aan het wassen van ramen, strijken van wasgoed en opmaken van bedden. Vaak voorkomende taken van de helpers:
Stofzuigen
Ramen wassen
Dweilen
Afstoffen

De Hlprs Happiness Garantie

Een garantie waar iedereen happy van wordt! Dat is de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee verzekeren we je ervan dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de werkster. Wanneer je een helper boekt, kun je voor deze garantie kiezen. Dit alles werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
De schoonmaakster gaat bij jou volledig in het ‘wit’ aan het werk. Dit komt omdat alle helpers vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Geen zorgen, je hebt hierdoor geen extra administratie. Zo zorgt Hlprs bijvoorbeeld voor de facturatie. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling achteraf. Je boekt het bedrag eenvoudig over via iDEAL, of maak gebruik van een automatische incasso.
Vragen over het boekingsproces? Of zijn er andere onduidelijkheden? Neem eenvoudig contact op met een van onze medewerkers.
Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Zaanstad!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Zaanstad!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...