Boek nu een huishoudelijke hulp in Zaltbommel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Zaltbommel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Zaltbommel

Heb je er wel eens over nagedacht om een huishoudelijke hulp te boeken? Wanneer je regelmatig opziet tegen het doen van het huishouden of daar simpelweg niet eens de tijd voor hebt, is dat zeker iets voor jou! Via het Hlprs platform kom je gemakkelijk in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in Zaltbommel. Wacht niet langer en boek nog vandaag!

Zo werkt Hlprs

Via het platform kun je zelf aangeven wanneer je de hulp kan ontvangen. Vervolgens zie je in een overzicht welke werksters er in de regio beschikbaar zijn. De keuze is aan jou! We adviseren wel om meerdere schoonmaaksters te selecteren, voor het geval een van hen de boeking toch moet weigeren. Je kunt jouw keuze baseren op eerdere beoordelingen die de hulp ontvangen heeft of badges die verdiend zijn. Een werkster kan een badge verdienen door het afronden van de aanvullende screening of het volgen van een schoonmaakcursus. Het uurtarief wordt door de schoonmaaksters zelf bepaald. Dit op basis van het advies wat wij gegeven hebben.
Zodra de boeking is bevestigd, kun je contact met hem / haar opnemen via de handige chatfunctie op het platform. Zo kun je alvast elkaar leren kennen en de werkzaamheden bespreken.

Schoonmaaktaken die je via Hlprs kunt laten doen

Wat doet een huishoudelijke hulp in jouw huis? Wat je maar wil. De standaard taken zijn:
Badkamer en toilet reinigen
Afstoffen en stofzuigen
Bedden opmaken
Keuken schoonmaken
Wassen en strijken
Heb je andere schoonmaaktaken te doen in huis ? Niet erg. Alle werkzaamheden zijn in overleg! Jij bent verantwoordelijk voor de schoonmaakartikelen, dus zorg ervoor dat je de juiste benodigdheden in huis hebt!

De Hlprs Happiness Garantie

Je kunt bij de boeking gebruiken maken van de Hlprs Happines Garantie. Wij willen graag dat iedereen happy is! Tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, ben je verzekerd van 100% tevredenheid voor jou én de huishoudelijke hulp, wie wil dat nou niet? Dit alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren!
Alle helpers in Zaltbommel werken ‘wit’ volgens de Regeling dienstverlening aan huis. De facturatie regelen wij voor je, weer een zorg minder.

Boek nu een huishoudelijke hulp in Zaltbommel

Kijk snel welke helpers bij jou in de buurt beschikbaar zijn, voordat ze volgeboekt zijn door andere klanten! Boek je? Aanrader!
Boek nu snel en gemakkelijk een huishoudelijke hulp in Zaltbommel.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Zaltbommel!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...