Boek nu een huishoudelijke hulp in Zeist


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Zeist bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Zeist

Wil je na een drukke werkweek je niet meer bezighouden met het huishouden en lekker neerploffen op de bank? Wij bij Hlprs begrijpen dat heel goed. We hebben de ideale oplossing voor jou. Boek nu gemakkelijk een huishoudelijke hulp in Zeist en besteed jouw kostbare vrije tijd aan andere -leuke- dingen.

Het proces bij Hlprs

Alle schoonmaaksters via Hlprs zijn gescreend én kunnen verschillende badges verdienen door bijvoorbeeld het doorlopen een aanvullende screening. Een ID-verificatie is verplicht, maar ze kunnen er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een telefonisch intakegesprek te hebben met een van onze medewerkers. Jij kunt via het platform zelf aangeven wanneer je de helper nodig hebt en maakt zelf de keuze wie er bij jou komt poetsen. Zo behoud je zelf de regio, want wie weet er nou beter wat jij zoekt dan jijzelf? Het enige waar jij dan nog voor hoeft te zorgen, zijn de schoonmaakspullen.
Via het platform maak jij een selectie aan schoonmaakhulpen die jou geschikt lijken. Zij krijgen dan de tijd om jouw boeking te accepteren. Wanneer één van hen de boeking heeft geaccepteerd, kun je gelijk contact opnemen via de handige chatfunctie op het platform. Mochten de gekozen helpers jouw boeking helaas niet kunnen accepteren, niet getreurd! Wij versturen jouw boeking meteen naar alle andere helpers in regio Zeist, zodat er alsnog op korte termijn een geschikte werkster beschikbaar is voor jou.
Alle schoonmaaksters werken via de Regeling dienstverlening aan huis, volledig ‘wit’ dus. Geen zorgen, je wordt niet opgezadeld met bergen administratie. Die nemen wij voor jou uit handen! Jij hoeft je nergens druk om te maken. Betaal gemakkelijk en veilig via iDEAL of door middel van een automatische incasso.

Welke schoonmaak taken verrichten de helpers?

De helpers via Hlprs verrichten tal van werkzaamheden in huis. Jij bepaalt natuurlijk wat er gedaan moet worden, maar overleg dit wel met de helper tijdens de kennismaking. Loop bijvoorbeeld even een rondje door het huis en laat zien wat er moet gebeuren. Veel voorkomende taken:
Ramen zemen
Stofzuigen
Strijken
Badkamer en keuken schoonmaken

Happy to help!

Wil je verzekerd zijn van 100% tevredenheid? Wij adviseren de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie ben jij én de huishoudelijke hulp er zeker van dat alles goed geregeld is. Dit alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren!

Boek nu een huishoudelijke hulp in Zeist

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je andere vragen? Neem dan een kijkje op het Help Center. Hier vind je antwoord op zo’n beetje alle mogelijke vragen. Zo niet, dan kan je ons natuurlijk altijd een mailtje sturen (help@hlprs.nl)
Wil jij ook meer tijd overhouden voor leuke dingen? Boek dan hier een huishoudelijke hulp in Zeist!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Zeist.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...