Boek nu huishoudelijke hulp in Zevenaar


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Zevenaar bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Zevenaar

Jij zit na een lange werkdag toch ook niet meer te wachten op het schoonmaken van je huis? Wij snappen dat heel goed, maar ja.. het huis maakt zich ook niet vanzelf schoon. Wij hebben hier nu dé oplossing voor: een gescreende huishoudelijke hulp via Hlprs! Boek nu zelf de geschikte helper via het platform en laat hem / haar deze week nog starten.
Het is natuurlijk wel fijn als de huishoudelijke hulp komt op een moment wanneer het voor jou het beste uitkomt. Via het platform kies je eerst wanneer de hulp kan komen. Zo ben je ervan verzekerd dat de hulp komt op een tijdstip die ook goed uitkomt voor jou. Vervolgens zie je in één overzicht alle beschikbare schoonmaaksters in de regio Zevenaar. De keuze voor de helper ligt volledig in jouw handen! Wij proberen die keuze wel wat gemakkelijk voor jou te maken door het laten zien van eerdere beoordelingen en verdiende badges. Een helper kan een badge verdienen door bijvoorbeeld het doorlopen van de aanvullende screening of het afronden van een schoonmaakcursus. Hierdoor weet je precies wat je van de hulp kunt verwachten! Het uurtarief staat ook per hulp aangegeven, zodat je een hulp kunt kiezen die in jouw prijsklasse valt.

Wat maakt de helper schoon?

De werksters poetsen erop los en maken met liefde jouw hele huis schoon. Vaak is hier niet de tijd voor, dus spreek goed af wat de werkzaamheden zullen zijn van de huishoudelijke hulp. Zo adviseren we om tijdens de kennismaking een rondje te lopen en precies aan te geven wat je van de hulp verwacht. Denk hierbij aan de standaard werkzaamheden zoals:
Stofzuigen en dweilen van vloeren
Keuken en badkamer reinigen
Wasgoed wassen en strijken
Zodra je een schoonmaakster hebt geboekt kan je direct met hem of haar in contact komen via de handige chatfunctie op het platform. Een handige manier om de klusjes te bespreken en elkaar alvast een beetje te leren kennen.

De Hlprs Happiness Garantie

Je kunt via Hlprs optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Deze garantie garandeert jou én de huishoudelijke hulp van 100% tevredenheid, en wie wil dat nou niet? Dit op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus! Tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, weet je zeker dat alles goed geregeld is.
Alle huishoudelijke hulpen uit Zevenaar werken ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Hlprs neemt voor jou ook de administratie uit handen, dus hier hoef je je ook geen zorgen over te maken, fijn toch! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is zorgen voor de schoonmaakspullen in huis en de betaling. Je ontvangt achteraf een factuur en die kun je voldoen via iDEAL of een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Zevenaar

Heb je nog vragen over het boekingsproces, bekijk dan het Help Center. Wil jij je tijd aan leukere dingen besteden? Boek nu een huishoudelijke hulp in Zevenaar.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Zevenaar

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...