Boek nu huishoudelijke hulp in Zoeterwoude


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Zoeterwoude bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Zoeterwoude

Huishoudelijke hulp nodig in Zoeterwoude? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Binnen enkele minuten heb je al een huishoudelijke hulp geboekt die deze week nog kan beginnen. Dat klinkt wel heel verleidelijk toch! Check nu snel welke schoonmaaksters er beschikbaar zijn in jouw regio.

Hoe boek ik een helper?

Het boeken van een werkster gaat echt heel gemakkelijk! Je bepaalt zelf wanneer de hulp kan komen én ook welke hulp. Die keuze ligt in jouw handen, wel zo fijn natuurlijk. Je kunt jouw keuze baseren op eerdere beoordelingen die de helper heeft ontvangen van andere klanten. Daarnaast kun je in het profiel van elke schoonmaakster een stukje lezen over de motivatie en werkervaring van de helper. Zo weet je precies wat je van de hulp kunt verwachten! Het uurtarief wordt door de werksters zelf bepaald. Wij geven ze wel advies op basis van eerdere werkervaring en leeftijd. Zo kies je altijd een hulp die past in jouw budget.
Zodra de boeking is geaccepteerd door de helper, kun je contact met hem / haar opnemen via de chatfunctie op het platform. Zo kun je alvast kennismaken met elkaar en de werkzaamheden bespreken.

Aan wat voor werkzaamheden moet ik denken?

De schoonmaaksters uit Zoeterwoude helpen jou graag bij het huishouden. Zij nemen voor jou het werk uit handen en het enige wat jij hoeft te doen, is zorgen voor de schoonmaakspullen. Tijdens de kennismaking kun je een rondje door het huis lopen en aangeven wat je precies van de hulp verwacht en wat er gedaan moet worden. Dit zijn de veelvoorkomende werkzaamheden:
Badkamer en toilet reinigen
Afstoffen en stofzuigen
Bedden opmaken
Wassen en strijken
Keuken schoonmaken

Hlprs Happiness Garantie

Wij houden van blije en tevreden klanten! Daarom hebben we voor jou de Hlprs Happiness Garantie. Tegen een kleine bijdrage ben je verzekerd van 100% tevredenheid voor jou én de helper. Denk hierbij aan doorbetaling bij ziekte van de huishoudelijke hulp en het wegvallen van het eigen risico bij schadegevallen. Dit alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Alle werksters werken volgens de regeling ‘dienstverlening aan huis’, volledig ‘wit’ dus. Dit betekent voor jou geen bergen administratie, want die nemen wij voor je uit handen. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen, is de betaling. Achteraf betaal je de gewerkte uren veilig via iDEAL of een automatische incasso.

Huishoudelijke hulp Zoeterwoude

Heb je nog vragen over het boekingsproces, bekijk dan het Help Center. Waar wacht je nog op? Kijk snel welke helpers er bij jou in de buurt beschikbaar zijn en boek nu een huishoudelijke hulp in Zoeterwoude.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Zoeterwoude.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...