Boek een huishoudelijke hulp in Zundert


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Zundert bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Zundert via Hlprs

Besteed jij ook liever jouw vrije tijd aan hobby’s of aan vrienden in plaats van te moeten schoonmaken? Dat begrijpen we maar al te goed! Bij Hlprs kun je terecht voor een gescreende huishoudelijke hulp in Zundert. Je kan éénmalig een hulp boeken, maar ook voor structureel. Wacht niet langer en boek voor deze week nog een schoonmaakster!

Happy to help!

Wij hebben graag tevreden klanten en die kunnen we garanderen met de Hlprs Happiness Garantie. Iedereen happy, wie wil dat nou niet? Tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp.
Alle helpers werken via de regeling ‘dienstverlening aan huis’, helemaal ‘wit’ en legaal dus. Wel zo fijn om te weten. Daarnaast regelt Hlprs de administratie en facturatie, dus ook daar hoef je niet naar om te kijken.

Aan wat voor werkzaamheden moet ik denken?

De werksters in Zundert staan te springen om jouw huis van onder tot boven te laten blinken! Ook iets extra’s doen vinden ze geen probleem, maar bespreek het altijd met de helper. Veelvoorkomende werkzaamheden:
Afstoffen, stofzuigen, dweilen
Badkamer en toilet schoonmaken
Keuken poetsen
Wasgoed wassen en strijken
Jij bent verantwoordelijk voor de schoonmaakproducten, dus zorg ervoor dat de juiste producten in huis zijn wanneer de hulp langskomt.

Hoe werkt het platform?

Je geeft via het platform zelf aan op welk moment je graag de hulp wil ontvangen en hoe vaak. Vervolgens zie je in één overzicht alle beschikbare helpers in de regio. Je mag dan zelf de werkster kiezen! We adviseren wel om meerdere hulpen te selecteren voor het geval een van hen niet meer beschikbaar is. Lastige keuze? Je kunt in het profiel van de hulp een kort verhaaltje lezen over de motivatie van de hulp en de werkervaring. Daarnaast kun je ook enkele beoordelingen lezen over de schoonmaakster. Zo weet je precies wat je van de hulp kunt verwachten!
De helpers bepalen zelf het uurtarief. Wij geven ze wel advies op basis van leeftijd en eerdere werkervaring. Zo kies je in ieder geval een hulp die past in jouw budget!
Zodra jij de huishoudelijke hulp hebt gekozen en de boeking is bevestigd, dan kun je contact met hem / haar opnemen via de handige chatfunctie op het platform. Zo kun je alvast elkaar leren kennen en de werkzaamheden bespreken.

Boek een huishoudelijke hulp in Zundert

Wil je na dit verhaal dat iemand zo snel mogelijk aan de slag gaat? Boek dan direct een werkster bij jou in de buurt!
Heb je nog wat vragen? Check dan ons Help Center voor direct antwoord of stuur een chatbericht.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Zundert.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...