Boek nu een huishoudelijke hulp in Zwartewaterland


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Zwartewaterland bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Zwartewaterland

Heb jij na een lange werkdag ook geen zin om jouw hele huis nog schoon te maken? Snappen we! Wij hebben bij Hlprs de ideale oplossing: een gescreende huishoudelijke hulp. Boek nu en laat het huishouden deze week nog over aan iemand anders.
Geef eerst aan wanneer de hulp kan komen en maak vervolgens zelf de keuze uit een overzicht met beschikbare helpers. We raden aan om meerdere schoonmaaksters te selecteren voor het geval een van hen niet meer beschikbaar is. Om je te helpen bij het maken van de goede keuze, kun je de profielen van de werksters inzien. Zo zie je een foto, een korte motivatie, eerdere werkervaring en beoordelingen van andere klanten. Je ziet ook of de helper nog badges heeft behaald, door bijvoorbeeld het doorlopen van de aanvullende screening of het volgen van een relevant cursus. Nadat je de keuze hebt gemaakt, is het aan de helpers om de boeking te accepteren. Zodra een hulp de boeking heeft geaccepteerd, kun je contact opnemen met hem / haar via de handige chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar alvast leren kennen en de werkzaamheden bespreken.

Wat maken de helpers schoon?

De schoonmaaksters staan te popelen om jouw huis weer helemaal schoon te maken van onder tot boven. We adviseren om tijdens de kennismaking een rondje door het huis te lopen en per ruimte aan te geven wat er van de hulp wordt verwacht. Denk hierbij aan de standaard werkzaamheden, maar de helpers doen ook graag iets extra’s. Veel voorkomende taken:
Stoffen
Stofzuigen
Strijken
Keuken schoonmaken
Badkamer reinigen
Alle helpers bepalen zelf het uurtarief, op basis van het advies wat wij gegeven hebben. Dit advies geven wij op basis van leeftijd en relevante werkervaring. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over bepaalde werkgeverslasten, alle hulpen werken ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is achteraf de factuur voldoen via iDEAL of een automatische incasso.

Kies voor happiness!

Wanneer je een werkster in Zwartewaterland hebt geboekt, kun je ook gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, ben je verzekerd van 100% tevredenheid voor jou én de huishoudelijke hulp. Met deze garantie vervalt het eigen risico bij de aansprakelijkheidsverzekering en wordt de hulp doorbetaald bij langdurige ziekte. Happy to help!

Boek een huishoudelijke hulp in Zwartewaterland

Heb je nog vragen? Bekijk dan ons Help Center of neem contact op via help@hlprs.nl. Wacht niet langer en check snel welke hulpen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn! Boek nu een huishoudelijke hulp in Zwartewaterland.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Zwartewaterlandl!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...