Boek nu een huishoudelijke hulp in Zwijndrecht


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Zwijndrecht bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Huishoudelijke hulp Zwijndrecht

Via Hlprs kun je heel gemakkelijk een huishoudelijke hulp boeken, handig wanneer jij zelf weinig tijd of geen zin hebt om het huishouden bij te houden. Structureel of éénmalig, alles is mogelijk. Wacht niet langer en besteed jouw kostbare vrije tijd aan andere -leuke- dingen.

Huishoudelijke hulp Huishoudelijke hulp Zwijndrecht

Via het platform geef je eerst aan wanneer je de hulp wil ontvangen. Vervolgens zie je in één duidelijk overzicht alle beschikbare helpers in de regio Zwijndrecht. Jij mag dan zelf de hulp kiezen, want wie weet er nu beter dan jij welke hulp het beste bij jou past? Je kunt van elke schoonmaakster het profiel inzien. Zo zie je een foto, korte motivatie, eerdere werkervaring en beoordelingen van andere klanten. Het uurtarief staat ook per werkster aangegeven. Zo kies je altijd een hulp die past in jouw budget!
Zodra de boeking is bevestigd, kun je contact opnemen met de helper via de handige chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar alvast leren kennen en de werkzaamheden bespreken.

Wat wordt er schoongemaakt?

Alle werkzaamheden zijn in overleg met de werkster, maar uiteindelijk bepaal jij wat er gedaan moet worden. Tijdens de kennismaking kun je een rondje lopen met de helper en kun je precies per ruimte aangeven wat er gedaan moet worden. Wel zo fijn als de helper ook weet wat er van hem / haar verwacht wordt. Het enige waar jij dan nog voor hoeft te zorgen, zijn de schoonmaakspullen. Je kunt ook even met de helper afstemmen met welke producten hij / zij graag werkt. Dit zijn de werkzaamheden waar je aan kunt denken:
Badkamer schoonmaken
Keuken poetsen
Stoffen, stofzuigen en dweilen
Wasgoed wassen en strijken

Happy to help!

Je hebt de keuze om naast jouw boeking te kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Iedereen wordt happy van deze garantie! Tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp. Dit alles op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Alle poetsvrouwen in Zwijndrecht werken ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Geen omkijken naar de administratie en facturatie, die nemen wij voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling. Dit kan gemakkelijk achteraf via iDEAL of middels een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Zwijndrecht

Wacht niet langer en check welke hulpen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn. In ons Help Center kun je antwoorden vinden op veelgestelde vragen. Boek nu een huishoudelijke hulp in Zwijndrecht.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Zwijndrecht!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...