Boek nu een huishoudelijke hulp in Zwolle


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Zwolle bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Zwolle

Hlprs begrijpt dat jij in het weekend of na een lange werkdag niet zit te wachten op het huishouden. Je kostbare vrije tijd besteed je veel liever aan andere -leuke- dingen. Groot gelijk! Wij bieden hiervoor de ideale oplossing: via ons online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in de regio Zwolle.
Op ons online platform zie je in één duidelijk overzicht alle actieve helpers bij jou in de omgeving. Maak hieruit zelf een keuze voor een passende werkster. We laten deze keuze volledig over aan jou. Dit doen we omdat jij natuurlijk als beste weet aan welke eisen een goede huishoudelijke hulp moet voldoen! Wel zo fijn om de regie in eigen handen te houden wanneer je iemand in je huis laat.
Natuurlijk proberen we deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Hiervoor maken we onder andere gebruik van badges. Alle werksters hebben de mogelijkheid om badges te verdienen. Hij of zij kan een badge verdienen door het volgen van een cursus of het doorlopen van een aanvullende screening. Naast badges, die voor jou zijn in te zien, maken we ook gebruik van beoordelingen. Deze beoordelingen zijn geschreven door eerdere klanten waar de helper aan de slag is geweest. Dat maakt de keuze makkelijker, toch?

Wat doet de helper?

De werksters poetsen erop los! Zo helpen ze je met allerlei soorten klusjes in het huishouden, bijvoorbeeld met de basistaken zoals stoffen en dweilen. Geef het ook aan als je wilt dat ze helpen met andere klusjes zoals het opmaken van bedden of het strijken van wasgoed. Veel voorkomende taken van de helpers uit Zwolle:
Ramen wassen
Stofzuigen van vloeren
Dweilen
Afstoffen van interieur
Om een huishoudelijke hulp te boeken selecteer je eerst een dag en tijdstip. Je ziet dan precies welke hulpen er beschikbaar zijn op de door jou gekozen dag en tijdstip. Handig, zo weet je zeker dat de schoonmaakster langskomt op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Nadat je de hulp hebt geboekt kun je gelijk contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. De ideale manier om met de helper te bespreken wat er allemaal gedaan moet worden. Ook makkelijk om zo elkaar alvast een beetje te leren kennen.

100% tevredenheidsgarantie

Wil je zeker weten dat alles goed geregeld is? Maak dan gebruik van de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Een 100% tevredenheidsgarantie waarbij we verzekeren dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de helper.
Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor gaan zij bij jou volledig in het ‘wit’ aan het werk. Hlprs neemt de administratie voor je uit handen, zo zorgen wij onder andere voor de facturatie. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling. Maak gebruik van een automatische incasso of boek het bedrag over via iDEAL.
Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Zwolle!
Meer informatie? Raadpleeg ons Help Center voor antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind een helper in Zwolle!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...