Vakman gezocht? Zo gevonden


Klusjes te doen in huis? Bij Hlprs vind je snel een gescreende klushulp in jouw regio die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Vakman gezocht, hoe werkt het?

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de vakmannen die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vakman gezocht? Zo werkt het:

Zoek je een vakman? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, want via Hlprs vind je die snel. Je kiest zelf een helper in jouw regio.
Op het platform selecteer je vooraf een dag en tijdstip, zo weet je zeker dat de klus op een voor jou gelegen moment word uitgevoerd. In een duidelijk overzicht zie je hierna alle actieve helpers bij jou in de omgeving. Uit dit overzicht kies je zelf wie er bij jou komt klussen. We leggen deze keuze bij jou, omdat jij natuurlijk het beste weet aan welke eisen een goede klusser moet voldoen. We helpen je bij het maken van de juiste keuze. Op het platform lees je beoordelingen over de helpers. Deze zijn geschreven door eerdere klanten waar hij of zij aan de slag is geweest. Krijg zo een goed beeld wat je van de helper kunt verwachten.

Dit doen de klusjesmannen via Hlprs

De klusjesmannen doen veel verschillende klussen, groot of klein. Heb je een boeking met een helper? Via de chat kun je van tevoren al even kennismaken en bijvoorbeel de taken of andere bijzonderheden bespreken. Vaak voorkomende klusjes:
Timmer werkzaamheden
Meubels monteren
Plaatsen sloten, deuren en kranen
Laminaat leggen
Het uurtarief wordt door de klussers zelf bepaald. Dit wordt gebaseerd op het aanbod van vakmannen in de omgeving en de eigen relevante werkervaring.

Waarom Hlprs?

Het grote voordeel van Hlprs is dat - naast dat Hlprs dienstverleners en hulpzoekers bij elkaar brengt - alles goed geregeld is voor klanten en helpers de Hlprs Happiness Garantie, van deze garantie wordt iedereen happy! Hiermee verzekeren we je ervan dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de helper. Wel zo fijn! Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus! Alle klussers werkzaam via Hlrps vallen onderde Regeling dienstverlening aan huis. Hiermee klust hij of zij volledig ‘wit’. Geen zorgen, de administratie wordt voor je geregeld. Het enige wat jij nog hoeft te doen is achteraf de betaling. Boek het desbetreffende bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Is de klusser aan de slag geweest en zou je hem of haar in de toekomst nog wel een keer willen boeken? Markeer hem of haar dan als favoriet op het platform. Boek zo dezelfde helper eenvoudig nog een keer.

Ervaren klusjesman gezocht? Boek 'm (of haar!) via Hlprs!

Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman, handig joh!

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...