Gepensioneerde tuinman gezocht


Is jouw tuin toe aan wat extra aandacht? Boek dan gewoon een tuinier bij Hlprs! Die knapt jouw tuin weer helemaal op. Maak je maar geen zorgen over je tuin, daar zorgen wij wel voor.

Gepensioneerde tuinman gezocht? Die vind je snel via Hlprs!

Gepensioneerde tuinman gezocht? Bij Hlprs vind je die snel! Via ons online platform heb jij zo een tuinhulp gevonden die jouw tuin weer helemaal laat stralen, zomer of winter. Maak je maar geen zorgen over dat gras dat bijna tot over de schutting komt, of die verwilderde planten die hoognodig water nodig hebben. Je kunt een helper boeken voor huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je alle diensten boeken? Dat kan ook!
Zó boek jij snel een tuinman
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Dit zijn de tuinwerkzaamheden van de helpers

De helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis. De tuinieren werken volledig wit, zoals het hoort. Dit heeft alleen maar voordelen voor jou en de helper. Geen gedoe met contant geld en administratie. En de facturatie? Die regelen wij voor jou!

De tuinhulpen helpen je graag met allerlei tuinklussen in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van tuinwerkzaamheden die vaak voorkomen:
Planten
Snoeiwerk
Grasmaaien
Onkruid wieden/verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Hlprs: hét platform om snel een gepensioneerde tuinman te vinden

Een gepensioneerde tuinman gezocht? Via Hlprs vind je snel en eenvoudig een gescreende tuinhulp. Heerlijk toch, als je niet meer zelf heel die vloer hoeft te dweilen en de badkamer hoeft schoon te maken. Wat je allemaal wel niet kan doen met die extra tijd joh!

Hlprs: happy to help!

Jij mag zelf een tuinman kiezen, want jij weet het beste wat je wil. Plaats een boeking via een button op deze pagina. Daarna kun je zelf een helper selecteren! Vergelijk de helpers op basis van de ervaring, tarieven (die mogen ze zelf bepalen) en reviews van andere klanten.
Heb je een goede tuinier gevonden? Dan maak je simpel en snel contact via de handige chatfunctie of telefonisch. Handig, kun je alvast kennis maken en bespreken wat er gedaan moet worden in de tuin.

Tuinman via Hlprs, zó boek je ‘m

De tuinhulpen verrichten allerlei tuinklussen. Naast de standaard klussen zoals grasmaaien, onkruid verwijderen en snoeien, kun je ook een helper voor de volgende klussen boeken:
Tuin winter-en zomerklaar maken
Tuinonderhoud
Tuin opruimen: bladeren harken en de tuin netjes maken
Tegels plaatsen in de tuin
Je plaatst eenvoudig een boeking via een van de buttons op deze pagina. Bij je boeking kun je je voorkeuren qua dagen en tijden aangeven. Daarna zie je een overzicht van alle actieve tuinmannen bij jou in de buurt: de helpers.

Waarom een tuinman via Hlprs een goed idee is

Van alle helpers zie je profielen, waarin onder andere een verhaaltje staat van de helper. Ook zie je reviews van andere klanten en hoe ver de helper gescreend is. Makkelijk hè? Wij willen gewoon het beste voor jou en de helper. Daarom zorgen we ervoor dat alles goed is geregeld, ook dekking tegen risico’s. Met de Hlprs Happiness Garantie dek je jezelf in op basis van het risk-sharing model. Optioneel, maar zeker een aanrader!
Een gepensioneerde tuinman via Hlprs werkt volledig in het wit, volgens de Regeling dienstverlening aan huis.. De helper is niet in loondienst bij Hlprs. Dat biedt voordelen voor jou, want jij hoeft je niet druk te maken om administratie. En de facturatie? Die doen wij voor je! Iedere maand ontvang je van ons een factuur, die je veilig kunt voldoen aan een betalingsprovider.

Een gepensioneerde tuinman: boek 'm vandaag nog via Hlprs

Laat die tuin maar over aan een helper via Hlprs. En als je dat dan toch doet, dan maar nu meteen toch? Boek nu een gepensioneerde tuinman!

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...