Goedkope tuinman gezocht


Is jouw tuin toe aan wat extra aandacht? Boek dan gewoon een tuinier bij Hlprs! Die knapt jouw tuin weer helemaal op. Maak je maar geen zorgen over je tuin, daar zorgen wij wel voor.

Goedkope tuinman gezocht?

Gepensioneerde tuinman gezocht? Bij Hlprs vind je die snel! Via ons online platform heb jij zo een tuinhulp gevonden die jouw tuin weer helemaal laat stralen, zomer of winter. Maak je maar geen zorgen over dat gras dat bijna tot over de schutting komt, of die verwilderde planten die hoognodig water nodig hebben. Je kunt een helper boeken voor huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je alle diensten boeken? Dat kan ook!
Zó boek jij snel een tuinman
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Dit zijn de tuinwerkzaamheden van de helpers

De helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis. De tuinieren werken volledig wit, zoals het hoort. Dit heeft alleen maar voordelen voor jou en de helper. Geen gedoe met contant geld en administratie. En de facturatie? Die regelen wij voor jou!

De tuinhulpen helpen je graag met allerlei tuinklussen in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van tuinwerkzaamheden die vaak voorkomen:
Planten
Snoeiwerk
Grasmaaien
Onkruid wieden/verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Goedkope tuinman gezocht? Welkom bij Hlprs

Goedkope tuinman gezocht? Yes, je hebt ‘m bijna gevonden! Via Hlprs vind jij snel hulp in de tuin! Bespaar jezelf die tijd en moeite, de helpers doen het graag! De helpers ja, dat zijn de dienstverleners die werken via Hlprs, waaronder tuinmannen. Voordelig, maar wel betrouwbaar en kwalitatief.

Ja, ik zoek een goedkope tuinman, wat moet ik doen?

Jij hoeft niet zoveel te doen, want we maken het je graag makkelijk. Plaats een boeking en geef aan op welke dag(en) in de week je de tuin wil laten doen. Daarna wordt het leuk, want jij mag zelf je tuinier kiezen!
Je ziet een aanbod aan helpers in jouw regio. Bij iedere helper lees je een verhaaltje over de werkervaring en de motivatie. Én je ziet reviews van andere klanten over de helper. Én je ziet hoe ver de tuinman gescreend is. Nou, makkelijk hè!

Wat doet een tuinman via Hlprs?

Dat ligt eraan wat je wil. Jouw tuin, jouw feestje! Moet het gras nodig weer gemaaid worden? Of vergeet je vaak de planten water te geven in de zomer? Doet een tuinhulp graag voor je. Deze klussen komen vaak voor:
Tuin winter-en zomerklaar maken
Tuinonderhoud
Tuin opruimen: bladeren harken en de tuin netjes maken
Tegels plaatsen in de tuin
Andere tuinklus? Zet hem in je boeking en kies de helper waarvan je denkt dat hij de klus het best kan uitvoeren.

Waarom Hlprs?

Bij Hlprs weet je gewoon dat alles goed geregeld is. Dat zeggen we niet ter reclame, maar omdat het zo is. Happy to help, dat is ons motto. Die komt overal terug. Wij willen gewoon het beste voor jou en de helper. Daarom zorgen we ervoor dat alles goed is geregeld, ook dekking tegen risico’s. Met de Hlprs Happiness Garantie dek je jezelf in op basis van het risk-sharing model. Optioneel, maar zeker een aanrader!
De goedkope tuinmannen via Hlprs werken volledig in het wit, volgens de Regeling dienstverlening aan huis.. De helper is niet in loondienst bij Hlprs. Dat biedt voordelen voor jou, want jij hoeft je niet druk te maken om administratie. En de facturatie? Die doen wij voor je! Iedere maand ontvang je van ons een factuur, die je veilig kunt voldoen aan een betalingsprovider.

Goedkope tuinman gezocht: boek 'm vandaag nog via Hlprs

Een tuinman staat te popelen om jou te helpen in je tuin! Zien we jouw boeking ook tegemoet?

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...