Huiscleaning is nu Hlprs!


Hulp in de huishouding gezocht? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Welkom bij Hlprs, het nieuwe Huiscleaning!

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen. Het beste van Huiscleaning en dan nóg beter!
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De poetshulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huiscleaning is nu Hlprs

Hulp in de huishouding gezocht? Dan ben je een geluksvogel, want je bent nu precies op het juiste moment op de juiste website. Via het online platform Hlprs vind je eenvoudig en vlug een huishoudelijke hulp. Hoe? Lees snel verder!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Voor iedere klus in en om huis de juiste hulp. Makkelijk, snel én beter dan het zwart te regelen is. Hlprs. Happy to help.

Huishoudelijke hulp gezocht? Kies zelf je helper!

Via het online platform Hlprs kies je een aantal helpers. Degene die als eerst jouw boeking accepteert, is de vaste helper. Jij weet natuurlijk het beste wat je wil en waar je wensen liggen. De dienstverleners (waaronder huishoudelijke hulpen) die werken via Hlprs, noemen we helpers. Want dát is wat ze doen: helpen! Wij regelen een aanbod aan helpers in jouw regio. Het enige dat jij hoeft te doen, is jouw favoriete helpers selecteren.
Naast een schoonmaakster kun je via Hlprs ook snel een tuinhulp of klushulp vinden; het hele plaatje aan dienstverlening in en om huis. Want ook de klusjes in en om huis en de tuin vragen soms om extra aandacht. Nu je weet hoe Hlprs werkt, wil je natuurlijk óók weten wat je kunt verwachten van een helper. De helper die bij jou komt schoonmaken, voert vaak de volgende taken uit:
Vloeren dweilen
Stoffen en kamers stofzuigen
Ramen wassen
Meubels afstoffen
Badkamer & toilet schoonmaken
In een handig overzicht zie je alle huishoudelijke hulpen (helpers) die in jouw regio beschikbaar zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers. Wie als eerste jouw boeking accepteert, gaat bij jou aan de slag als helper! Hoe kies je je helper? Die keuze maken we makkelijk voor je. Je ziet een profiel van de helper, met daarin informatie over de helper. Ook kun je beoordelingen van andere klanten over de helper lezen. En last but not least: kijk hoe ver de helper gescreend is.

100% tevredenheidsgarantie

Alle helpers screenen we voordat ze aan de slag mogen. Eerst is er een verplichte ID-verificatie. Daarna kunnen ze kiezen voor een aanvullende screening, als ze dat willen. Die bestaat uit een vragenlijst over integriteit en een telefonisch intakegesprek. In het profiel van de helper zie je hoe ver die gescreend is.
Als je voor Hlprs kiest, dan kies je gemak, betrouwbaarheid en weet je dat alles goed geregeld is. De helpers werken wit, zoals het hoort, via de Regeling dienstverlening aan huis. Jij hoeft je niet druk te maken over administratie en facturatie. Die verzorgen wij voor jou. De betaling verloopt veilig via een betrouwbare betalingsprovider, via iDEAL of automatische incasso.
Ook bieden we de Hlprs Happiness Garantie aan. Daarmee is alles goed geregeld voor klanten en helpers en zijn allerlei risico’s gedekt.

Hlprs is het nieuwe huiscleaning!

Kies direct jouw favoriete helper (huishoudelijke hulp) in jouw regio en geniet van een schoon huis!

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...