Huishoudster gezocht


Zoek jij een huishoudster? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Huishoudster gezocht? Die vind je vliegensvlug via Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudsters die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De poetshulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudster gezocht?

Weet jij niet meer waar je die tijd vandaan moet halen om -naast je drukke leven- het huishouden te doen? We snappen je. Huishoudster gezocht? Die regel je snel en makkelijk via Hlprs. Gewoon lekker makkelijk en geen gedoe.

Ja, ik zoek een huishoudster, wat moet ik doen?

Niet zoveel, want wij maken het je makkelijk. Plaats een boeking via een van de buttons op deze pagina en geef daar je voorkeuren en wensen aan. Daarna zie je alle helpers bij jou in de buurt die matchen qua voorkeurstijd- en data. Hieruit kies je zelf jouw helper!
Waarom? Omdat jij het beste weet wat je zoekt. En dat is heel makkelijk hoor, want je ziet bij elke helper de ervaring, reviews van andere klanten en badges van het screeningsproces. Helper gekozen? Mooi! Plan een kennismaking in of maak kennis via de handige online chatfunctie op het platform. Een belletje kan natuurlijk ook altijd.

Schoonmaak taken van de helper

De huishoudelijke hulpen nemen allerlei soorten huishoudelijke taken van je over. Naast standaard schoonmaaktaken, zoals stoffen en stofzuigen, verrichtten ze ook andere klusjes. Denk hierbij aan zaken als het opmaken van bedden, strijken van wasgoed en wassen van ramen. Vaak voorkomende klussen:
Vloeren dweilen
Kamers stofzuigen
Ramen wassen
Meubels afstoffen
Badkamer & toilet schoonmaken
Wij willen gewoon dat jij snel de juiste hulp vindt. Daarom heb jij bij ons de touwtjes in handen. Je mag zelf je helper kiezen. Jij weet immers het best wat je wil en waar je een goed gevoel van krijgt. Je ziet de helpers bij jou in de buurt die beschikbaar zijn op de door jouw aangegeven dag en tijd.

Ontdek de voordelen van Hlprs

De helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, helemaal wit. Als de helper heeft gewerkt bij jou, volgt de betaling. Je kunt kiezen uit een automatische incasso of een IDEAL-betaling. We maken gebruik van een betalingsprovider om te zorgen dat de helper snel en veilig z’n geld krijgt.
Maak je vooral geen zorgen om administratie of facturatie, dat doen wij voor jou! Het enige wat je hoeft te doen is je helper kiezen, en de factuur betalen. En vooral: genieten van een fris huis dankzij de huishoudster.

Huishoudster gezocht? Welkom bij Hlprs

We doen er alles aan om alles voor jou en de helper zo makkelijk en goed mogelijk te regelen. Daar hoort ook de Hlprs Happiness Garantie bij. Daarmee kun je jezelf en de helper dekken tegen allerlei risico’s. Dit maakt Hlprs uniek! Ook leuk: alle helpers werken volledig wit, volgens de regeling ‘dienstverlening aan huis’.
Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp via Hlprs!

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...