Interieurverzorgster


Zoek jij een gescreende interieurverzorgster? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Interieurverzorgster: vergelijk en kies ze bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de interieurverzorgsters die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de interieurverzorgsters en ontdek de ervaring van verschillende klanten. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een interieurverzorgster via Hlprs?

De poetshulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de interieurverzorgsters in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij elke interieurverzorgster zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Interieurverzorgster gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Een interieurverzorgster boek je via Hlprs

Hoe fijn zou het zijn als je een schoon en fris huis hebt zónder daar zelf moeite voor te doen? Met een interieurverzorgster als helper is dat werkelijkheid! Onverwacht visite? Daar hoef jij je niet meer druk om te maken, want met een paar drukken op de knop heb jij een helper en daardoor altijd een schoon huis! Op het online platform Hlprs kies je snel jouw ideale helper!

Hoe werkt dat dan?

Simpel. Binnen een paar stappen staat die interieurverzorgster naar wie je zo verlangt al bij jou op de stoep. Druk op de onderstaande button (boek nu jouw helper) en geef je voorkeuren aan. De rest gaat vanzelf. Je kunt een stoel pakken, een kop koffie zetten en dan rustig afwachten welke helpers op jouw boekingen reageren. Maar je kunt ondertussen ook gewoon lekker je ding doen, want als een interieurverzorgster heeft gereageerd op je boeking, krijg je automatisch een mailtje, handig! Je kiest zelf je helper, want jij weet het beste wat je wil en wat je zoekt.
Waarom? Omdat jij het beste weet wat je zoekt. En dat is heel makkelijk, want je ziet bij elke helper de ervaring, reviews van andere klanten en badges van het screeningsproces. Interieurverzorgster gekozen? Mooi! Plan een kennismaking in of maak kennis via de handige online chatfunctie op het platform. Een belletje kan natuurlijk ook altijd.

Wat doet een interieurverzorgster bij jou in huis?

De schoonmaakster of schoonmaker (ja, mannen kunnen ook poetsen!) nemen allerlei soorten huishoudelijke taken van je over. Naast standaard schoonmaaktaken, zoals stoffen en stofzuigen, verrichtten ze ook andere klusjes. Denk hierbij aan zaken als het opmaken van bedden, strijken van wasgoed en wassen van ramen. Vaak voorkomende klussen:
Vloeren dweilen
Kamers stofzuigen
Ramen wassen
Meubels afstoffen
Badkamer & toilet schoonmaken
Wij willen gewoon dat jij snel de juiste interieurverzorgster vindt. Daarom heb jij bij ons de touwtjes in handen. Je mag zelf je interieurverzorgster kiezen. Jij weet immers het best wat je wil en waar je een goed gevoel van krijgt. Je ziet de helpers bij jou in de buurt die beschikbaar zijn op de door jouw aangegeven dag en tijd.

Waarom Hlprs?

Hlprs is hét online platform om snel een interieurverzorgster, schoonmaakster, tuinhulp, klushulp of oppas te vinden! Jij hoeft bijna niets te doen, alleen kiezen welke helper je wilt. Een groot voordeel van Hlprs is dat alle helpers vallen onder de regeling dienstverlening aan huis. Iedereen werkt in het wit, gewoon zoals het hoort! Dit brengt veel voordelen voor jou én de helper met zich mee. En we hebben nog meer te bieden aan je: de Hlprs Happiness Garantie. Als je deze neemt, weet je zeker dat alles goed geregeld is en dat je gedekt bent tegen risico’s. De garantie is gebaseerd op het risk-sharing model.

Vergelijk interieurverzorgsters bij jou in de buurt!

Wat jij wil! De standaard werkzaamheden van een interieurverzorgster bestaan uit schoonmaken. Badkamer en toilet schoonmaken, stoffen, stofzuigen en dweilen doen ze sowieso. Als je ook hulp wil bij andere klusjes, kan dat ook! Het is jouw boeking, jouw feestje. Als jij iedere twee weken je kattenbak verschoond wil hebben, zet je dat toch gewoon in je boeking? Kan allemaal. En heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice.
Bespaar je vrije tijd! Boek een interieurverzorgster via Hlprs!

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...