Laminaat laten leggen? Dat kan via Hlprs


Klusjes te doen in huis? Bij Hlprs vind je snel een gescreende klushulp in jouw regio die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Laminaat laten leggen kan via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

Naast gordijnen ophangen, helpen de klusjesmannen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Laminaat laten leggen, vraag snel aan

Laminaat leggen kun je zelf doen, maar je kunt het ook lekker laten doen via Hlprs. Scheelt jou een hoop tijd en gezwoeg. Wat je allemaal wel niet kan doen in al die uren dat je geen laminaat hoeft leggen joh! Via Hlprs vind je binnen een paar klikken al een klushulp die jou dolgraag helpt met laminaat leggen. Happy to help.

Hoe werkt Hlprs?

Heel eenvoudig. Je vult eerst je postcode in en selecteert de dienst waarvoor je hulp wil inschakelen. Daarna laten we je een overzicht van helpers zien die actief zijn in jouw regio. De dienstverleners die via Hlprs werken, zijn de helpers. Hierbij zijn ook klushulpen, die jou maar al te graag helpen met jouw klussen in huis, óók bij laminaat leggen.
Timmer werkzaamheden
Meubels monteren
Gordijnen ophangen
Plaatsen sloten, deuren en kranen
Laminaat leggen
Het uurtarief bepalen de klusjesmannen zelf. Dit wordt gebaseerd op het aanbod van vakmannen in de omgeving en de eigen relevante werkervaring.

De voordelen van Hlprs

Bij Hlprs heb je 100% tevredenheidsgarantie als je kiest voor de de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee verzekeren we je ervan dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de helper. Wel zo fijn! Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus! Alle klussers werkzaam via Hlrps vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Dit betekent dat de helpers volledig wit werken. De betaling loopt veilig via een betrouwbare betalingsprovider.
Geen slappe verhalen over waarom je voor ons zou moeten kiezen. Nee, we willen gewoon dat jij snel de huishoudelijke hulp vindt die je zoekt. Die zoektocht maken wij makkelijk voor je. Happy to help! Alles voor jou en de helper is gewoon goed geregeld. De helpers, waaronder de huishoudelijke hulpen, werken wit volgens de regeling dienstverlening aan huis. Netjes volgens de regels. De administratie hoef je niet te doen. En de facturatie? Die doen wij voor jou! Als je de gordijnen hebt laten ophangen? Dan betaal je eenvoudig via een betalingsplatform De betaling loopt eenvoudig via een betalingsprovider.
Uit het aanbod aan helpers in jouw regio kies jij je favoriet. Die keuze maken we makkelijk voor je. Elke helper heeft een profiel. Hierin zie je onder andere reviews van andere klanten. En dat is niet het enige, want je ziet hier ook hoe ver de helper gescreend is. Gescreend? Ja, gescreend! De helpers mogen pas aan de slag als ze een ID-verificatie hebben gedaan. Zo weet jij zeker wie je over de vloer krijgt. Verder lees je een verhaaltje over de ervaring en motivatie van de helper. Genoeg om goed te kunnen kiezen dus!

Laminaat laten leggen? Boek een klushulp via Hlprs

Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman, handig joh!

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...