Montageservice aanvragen


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Nijmegen die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Montageservice via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Montageservice via Hlprs

Montageservice: we weten hoe tijdrovend en frustrerend het kan zijn. Heb je eindelijk die kast in elkaar gezet, blijkt dat ie niet stabiel staat en er tien schroeven over zijn. Ken je dit gevoel? Dan is het misschien tijd om hulptroepen in te schakelen. Via Hlprs vind je snel en eenvoudig een klushulp die de meubelmontage graag op zich neemt. Dit kan voor alle soorten meubels: groot, klein, Ikea of geen Ikea.
Hlprs is het grootste online platform voor het vinden van hulp in en om huis. Naast klushulp, vind je bij ons ook huishoudelijke hulp, tuinhulp of oppas. Wil je het allemaal? Dat kan ook! Bij Hlprs mag je zelf je helper kiezen. Jij weet het beste wat je zoekt.

Hoe werkt Hlprs?

Heel simpel. Je vult eerst je postcode in en selecteert de dienst waarvoor je hulp wil inschakelen. Daarna laten we je een overzicht van helpers zien die actief zijn in jouw regio. De dienstverleners die via Hlprs werken, zijn de helpers, waaronder klushulpen. Zij helpen jou dolgraag met jouw klussen in huis, óók bij meubels in elkaar zetten.
Laminaat leggen
Timmer werkzaamheden
Plaatsen kranen, sloten en deuren
Meubels monteren
De helper kiest zelf zijn of haar uurtarief. Dit wordt gebaseerd op basis van relevante werkervaring en het aanbod van klusser in de omgeving.

Montageservice, boek je ook?

100% tevredenheid garanderen we al onze klanten met de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen happy! Hiermee weet je zeker dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de helper. We werken hierbij op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren!
Alle helpers gaan bij jou aan de slag via de Regeling dienstverlening aan huis. Zo klussen zij bij jou volledig in het ‘wit’. Geen zorgen om de administratie, deze neemt Hlprs voor je uit handen. Zo regelen wij bijvoorbeeld de facturatie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de betaling. Dit kan achteraf. Boek het bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Uit het aanbod aan helpers in jouw regio kies jij je favoriet. Die keuze maken we makkelijk voor je. Elke helper heeft een profiel. Hierin zie je onder andere reviews van andere klanten. En dat is niet het enige, want je leest hier ook een verhaaltje over de ervaring en motivatie van de helper. Ook zie je hoe ver de helper gescreend is. Gescreend? Ja, gescreend! De helpers mogen pas aan de slag als ze een ID-verificatie hebben gedaan. Zo weet jij zeker wie je over de vloer krijgt. Wel zo fijn!
Vragen over het boekingsproces? We helpen je graag! Neem contact op met de klantenservice. Dit kan eenvoudig door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.
Hlprs is landelijk actief, dus ook bij jou! Jou zo goed mogelijk helpen, daar doen we veel voor. Sterker nog, dat is ons belangrijkste doel. Daarom regelen we alles goed voor jou en de helper.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Arnhem!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...