Schoonmaakhulp vind je hier


Zoek je schoonmaakhulp? Vind snel een helper via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Schoonmaakhulp? Zo geregeld bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de schoonmaaksters die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

Een schoonmaakhulp helpt je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Schoonmaakhulp gezocht? Maak kennis met Hlprs!

Uitpuilende agenda; je kent het wel. Een druk sociaal leven, werk, misschien een partner of kinderen en dan tussendoor nog proberen te sporten. Denk je alles gehad te hebben, staat daar het huishouden nog op je te wachten. Nou, wij begrijpen je hoor! Daarom willen we met ons online platform Hlprs dat jij snel en eenvoudig een schoonmaakhulp vindt!

Ik wil schoonmaakhulp, wat moet ik doen?

Niet zoveel, wees gerust. Hlprs werkt simpel! Je plaatst een boeking waarin je aangeeft wanneer je een helper wil. Vertel ook je wensen of plaats een opmerking. Daarna zie je alle helpers bij jou in de buurt, die matchen qua dagen en tijd.
Jij mag zelf je helper kiezen! Waarom? Omdat jij altijd het beste weet wat je zoekt. Je kunt goed kiezen, want bij het profiel van de helpers zie je beoordelingen van eerdere klanten en een verhaaltje van de schoonmaakhulp. Dat is nog niet alles, want je ziet ook groene badges bij de helpers die de stappen aangeven die hij of zij in het screeningsproces heeft gezet (een screenings interview, intakegesprek of cursus).

Wat doet de helper bij jou in huis?

Jij bepaalt wat er gedaan moet worden in je huis. De meeste helpers verrichten de standaard klusjes, zoals stofzuigen, dweilen en de badkamer schoonmaken. Maar ze kunnen nog meer doen hoor! Heb je andere klusjes? Vraag gerust aan de schoonmaakhulp of deze ze wil uitvoeren!
Vloeren dweilen
Kamers stofzuigen
Badkamer & toilet schoonmaken
Ramen wassen
Meubels afstoffen
Wij willen gewoon dat jij snel de juiste schoonmaakhulp vindt. Daarom heb jij bij ons de touwtjes in handen. Je mag zelf je helper kiezen. Jij weet immers het best wat je wil en waar je een goed gevoel van krijgt. Je ziet de helpers bij jou in de buurt die beschikbaar zijn op de door jouw aangegeven dag en tijd.

Schoonmaakhulp via Hlprs is gewoon goed geregeld

Happy to help! Omdat we blij worden van jou helpen, regelen we alles goed. Kies bijvoorbeeld voor de Hlprs Happiness Garantie, waarmee je jezelf en de helper dekt tegen risico’s zoals ziekte en sleutelbescherming.
Alle helpers werken via de regeling dienstverlening aan huis. Dat betekent dat ze wit werken en dat de klant de opdrachtgever is. En de betaling? Ook goed geregeld! Maak het bedrag over via IDEAL of kies voor automatische incasso. De helper krijgt hoe dan ook veilig en snel uitbetaald, we werken met een betalingsprovider!

Witte schoonmaakhulp

Bekijk snel welke schoonmaakhulpen bij jou in de regio actief zijn. Voor wie kies jij? Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.
Boek vandaag nog je helper, want morgen is jouw favoriete helper misschien al volgeboekt!

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...