Boek direct een klushulp!


Klusjes te doen in huis? Of zit je midden in een verhuizing en kun je wel wat hulp gebruiken? Bij Hlprs vind je snel een gescreende klushulp (helper) die de klusjes zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Óf bij twee linkerhanden.

Klushulp via Hlprs

Boek gerust een klushulp voor alle klussen in en om huis. Je mag zelf een klushulp kiezen, want jij weet het beste wat je zoekt. Die keuze maken we makkelijk voor je!
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je klushulp mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt een klushulp via Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete klushulp.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klushulp bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Voor welke klussen kan ik terecht bij Hlprs?

De klushulpen kunnen jou met een hoop verschillende klussen helpen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Kleine klusjes, zoals: lampen, schilderijen of spiegels ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
Behangen
... en veel meer!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Selecteer je dienst

Vul snel je postcode in, dan zie jij direct de klushulpen die in jouw regio actief zijn. Kun je daarna lekker op je gemakje jouw ideale klushulp kiezen.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Kiezen maar! Bij elke klushulp zie je een foto, verhaaltje en motivatie. Ook zie je reviews van eerdere klanten. Maakt je keuze makkelijk!
Plan een afspraak met de helper
3.

Maak een afspraak

Helper gekozen? Plan dan een afspraak met je klushulp via de chatfunctie of telefonisch. Kun je meteen al even kennismaken!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Jouw voordelen


Klushulp gezocht?

Een klushulp via Hlprs boek je voor alle klusjes in en om huis. Je kunt bij ons terecht voor kleinere klussen, maar ook voor sommige grote klussen! Eenmalig of structureel maakt niet uit! Plaats je boeking en zoek welke klushulp het best aansluit bij de klus(sen).

Kies zelf je klushulp

Een groot voordeel van Hlprs is dat jij zelf je klushulp mag kiezen. Zo is de kans groot dat jij een helper vindt die goed aansluit bij jouw wensen. Die keuze maken we makkelijk voor je. Bij elke helper zie je een profiel met een foto, verhaaltje en de ervaring. Aan de badges zie je hoe ver de helper gescreend is. In combinatie met reviews van klanten, zie jij snel welke helper bij jouw klusjes past!

Zo boek je jouw favoriete helper

Vul eerst je postcode en de dienst in. Daarna kun je je voorkeuren opgeven en je boeking plaatsen. In de volgende stap kies je zelf je klushulp. Heb je dat gedaan? Maak dan een afspraak met je helper.
Je betaalt veilig en gemakkelijk via iDEAL of automatische incasso, via een betalingsprovider. Zo weet je zeker dat de helper snel en gegarandeerd z’n geld krijgt zodra jij de betaling hebt voldaan. De klushulp werkt via de Regeling dienstverlening aan huis.

Kies je klushulp!

We doen ons best voor jou om je te laten kiezen uit verschillende klushulpen. Elke helper kiest z’n eigen uurtarief, onder andere op basis van ervaring en aanbod in de regio. Zo weet jij van tevoren hoeveel het bedrag is en kun je hierop inspelen.
Wij screenen alle klushulpen, ongeacht ervaring. Ze doen eerst een ID-verificatie voordat ze aan de slag mogen. Daarna mogen ze zelf kiezen of ze nog een intakegesprek en een screeningsinterview willen. Ook dit zie je in het profiel van de klushulp staan.
Hierin lees je over de ervaring van de klushulp en zie je hoe ver hij of zij is in het screeningsproces. Extra handig: door reviews van eerdere klanten is de keuze nog makkelijker.
Heb je nog vragen over het boeken van een klushulp? Neem dan contact op met de klantenservice.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...