Boek nu een klusjesman in Almere


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Almere die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Almere via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Almere

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken bij het klussen? Schakel dan een gescreende klusjesman uit Almere in via het online platform van Hlprs. Razendsnel staat er een echte vakman bij jou voor de deur!
Wij snappen dat jij zelf wil bepalen wanneer de klusser langs komt. Daarom kun je op het platform vooraf een dag en tijdstip selecteren. Hierna zie je in één duidelijk overzicht alle actieve klushulpen bij jou in de omgeving. Je kiest hieruit zelf de helper die bij jou aan de slag gaat. Wel zo fijn om de regie in eigen handen te houden. We proberen deze keuze voor jou natuurlijk zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom lees je op het platform beoordelingen over de helpers. Deze zijn geschreven door klanten waar hij of zij eerder aan het werk is geweest. Zo krijg je een goede indruk wat je van de klusser kunt verwachten!

Taken van de helper

Allerlei soorten klusjes nemen de helpers onder handen. Neem gelijk na het boeken contact op. Neem de klus al een keer door met de helper, geef bijvoorbeeld aan of er ergens rekening mee gehouden moet worden. Je kunt hiervoor de handige chatfunctie op het platform voor gebruiken. Maak ook gelijk afspraken over het gereedschap. In principe ben jij hier verantwoordelijk voor. Heb je het niet in huis? Geen zorgen. Misschien de helper wel. Vaak voorkomende klusjes:
Meubels monteren
Timmer werkzaamheden
Laminaat leggen
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
Op basis van relevante werkervaring en het aanbod van klussers in de omgeving, bepalen de helpers hun eigen uurtarief.

Hlprs Happiness Garantie

Wij garanderen 100% tevredenheid! Hoe we dit doen? Met de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee verzekeren wij je ervan dat alles goed is geregeld. Niet alleen voor jou, ook voor de helper. Wel zo fijn! Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zekeren aan! Van deze garantie wordt iedereen happy!
De klusjesman uit Almere werkt bij jou volledig in het ‘wit’. Dit komt omdat alle helpers werkzaam zijn via de Regeling dienstverlening aan huis. De administratie wordt voor je geregeld, geen zorgen! Jij hoeft alleen nog maar de betaling te voldoen. Dit kan achteraf. Boek het desbetreffende bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Op het platform kun je de helper markeren als favoriet. Ideaal wanneer je tevreden bent over het resultaat en hem of haar in de toekomst nog wel een keer zou willen boeken.
Vragen over het boekingsproces? We helpen je graag. Check ons Help Center.
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Almere!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Almere vind je een helper:

Almere Centrum Almere Noord Almere Zuid Almere West Almere Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...