Boek nu een klusjesman in Amersfoort


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Amersfoort die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Amersfoort via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Amersfoort, snel gevonden via Hlprs

Hulp nodig bij het klussen? Bij Hlprs helpen we je graag! Kom razendsnel in contact met een gescreende klusjesman in Amersfoort. Stop met ploeteren en laat het klussen over aan iemand die er écht verstand van heeft.
De keuze voor een klushulp via Hlprs ligt volledig bij jou. Wel zo fijn om de regie in eigen handen te houden wanneer er iemand in je huis komt klussen. Op het platform selecteer je vooraf een dag en tijdstip. Zo weet je zeker dat de klusser op een voor jou goed gelegen moment komt. In een duidelijk overzicht zie je hierna alle actieve klussers bij jou in de omgeving. Kies hieruit een helper die voldoet aan jouw wensen. Om je een goed beeld te geven wat je van de helper kunt verwachten, lees je per helper beoordelingen. Deze zijn geschreven door diegenen die het dichtst bij de geleverde kwaliteit staan: klanten.

Welke klusjes worden er onder handen genomen?

De klusjesmannen in Amersfoort weten wel raad met klusjes in en rond het huis. Nadat je een van hen hebt geboekt, kun je gelijk contact opnemen met hem of haar. Je kunt hiervoor de chatfunctie op het platform gebruiken. Neem samen al een keer de klus goed door. Maak daarnaast ook alvast afspraken over het gereedschap. In principe ben jij hier verantwoordelijk voor. Heb je dit niet in huis? Geen probleem, misschien beschikt de helper hier wel over. Vaak voorkomende klusjes:
Laminaat leggen
Meubels monteren
Timmer werkzaamheden
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
De helpers bepalen hun eigen uurtarief. Dit wordt gebaseerd op de eigen relevante werkervaring en het aanbod van klussers in de omgeving.

Hlprs Happiness Garantie

100% tevredenheid! Dat garanderen we met Hlprs Happiness Garantie. Deze garantie zorgt ervoor dat alles goed is geregeld. Voor jou en voor de helper. We werken hierbij op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus! De helper gaat bij jou volledig legaal aan het werk. Alle helpers zijn werkzaam via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. De administratie wordt voor je geregeld. Deze neemt Hlprs voor je uit handen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is achteraf betalen. Boek het bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Vragen over het boekingsproces? Of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem contact op met de klantenservice. Stuur een mail of chat met een van onze medewerkers.

Boek snel een klusjesman in Amersfoort via Hlprs

Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Amersfoort!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Amersfoort.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...