Boek nu een klusjesman in Apeldoorn


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Apeldoorn die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Apeldoorn via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Apeldoorn

Beschik je over twee linkerhanden, heb je geen tijd of simpelweg geen zin om te klussen? Dan ben je bij Hlprs aan het goede adres! Binnen no-time staat er een gescreende klusjesman uit Apeldoorn bij jou op de stoep. Laat het klussen over aan iemand die er écht verstand van heeft.
Op het platform selecteer je vooraf een dag en tijdstip waarop het voor jou goed uitkomt dat de helper langs komt. Hierna zie je in een duidelijk overzicht alle actieve helpers bij jou in de buurt. Hieruit maak je helemaal zelf de keuze welke klusser er bij jou aan de slag gaat. We proberen om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we onder andere door middel van beoordelingen. We vragen alle klanten waar de helper aan de slag is geweest om een beoordeling te schrijven. Krijg zo een goed beeld wat je van de klusser kunt verwachten.

Wat doet de klushulp?

De klusjesmannen uit Apeldoorn nemen allerlei soorten taken onder handen. Met klusjes in en rond het huis weten ze overal wel raad mee. Nadat je de klusser hebt geboekt, kun je gelijk contact opnemen. We raden aan om hier de handige chatfunctie op het platform voor te gebruiken. Maak afspraken over het gereedschap. In principe ben jij hier verantwoordelijk voor. Heb je het juiste gereedschap niet in huis? Misschien de helper wel! Spreek ook alvast een keer de klus door. Zijn er bijvoorbeeld bijzonderheden waar de helper extra rekening mee moet houden? Vaak voorkomende taken:
Meubels monteren
Schilderen
Laminaat leggen
Timmer werkzaamheden
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
Het uurtarief wordt door de klusser zelf bepaald. Dit wordt gebaseerd op het aanbod van vakmannen in de omgeving en de eigen relevante werkervaring.

Hlprs Happiness Garantie

100% tevredenheid, dit garanderen we met de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee ben je ervan verzekerd dat alles goed is geregeld, zowel voor jou als voor de helper. Wel zo fijn! Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren.
De klusser die bij jou aan de slag gaat, doet dit volledig legaal. Hij of zij valt onder de Regeling dienstverlening aan huis. Geen zorgen, de administratie wordt geregeld. Het enige waar jij nog aan hoeft te denken is de betaling achteraf. Boek het bedrag eenvoudig over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Op het platform kun je de klusjesman markeren als ‘favoriet’. Zo boek je hem of haar in de toekomst eenvoudig nóg een keer.
Vragen over het boekingsproces? Check dan ons Help Center.
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Apeldoorn!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Apeldoorn vind je een helper:

Apeldoorn Centrum Apeldoorn Noord Apeldoorn Zuid Apeldoorn West Apeldoorn Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...